BAK

Általános jellemzés

A pesszimista, befelé forduló, takarékos. Óriási az önuralma és a munkabírása. A Bak mindenből tanul, mindentől nemesedik. Az élet mindig próbára teszi, de mindig mindenből a legbölcsebb következtetéseket vonja le. Tudja, hogyan küzdjön mega nehéz helyzetekkel. Nehezen megközelíthető, ritkán mutatja ki érzelmeit, de semmi esetre sem érzéketlen. Szeretné kimutatni érzéseit és vágyait, de nincs hozzá önbizalma. Az önbecsülése mégis egészséges, gyakran tűnik azonban mások szemében önhittnek. Megjelenése, modora általában konzervatív, beforduló. Mindig mindenkivel megtartja a távolságot. Szeretteivel szemben is megtartja a három lépést, mert fél kimutatni érzéseit. A Bak nő hűséges és megbízható feleség, de csak olyan férfi mellett érzi jól magát, aki nem a női praktikák miatt vonzódik a másik nemhez, annál többre értékeli az egyszerű őszinteséget, természetességet. Biztonságos családi háttér megteremtésére törekszik. Megbízható, lehet rá számítani és mindig gondoskodik szeretteiről. A Bak férfi tiszteletet követel a gyerekektől, odaadást a feleségtől, de közben kényelmet és biztonságot teremt övéinek. Rengeteget dolgozik, de soha nem enged meg magának felesleges költekezést vagy lazítást.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 33. hétre:

Teknős

A teknős a kitartás, szilárd védelem, magány, hidegvér jelképe. Sokat edződtél az elmúlt napok kudarcai és sikerei révén. Rádöbbentél, hogy minden küzdelemben egyedül áll az ember. Ez a tapasztalat azonban erővel és nyugalommal tölt el.

Hold

A hold az élet fontos ciklusainak, az életritmusnak a szimbóluma. Attól függően, hogy mely irányba mozgott és hogy növekedő vagy fogyó holdat láttál áradnak, ill. fogynak energiáid. Érdemes még odafigyelned, hogy ösztönös megérzéseid mit súgnak, mert ezek most különös jelentőséggel bírnak!

Roncs

Egy roncsot látsz álmodban, ami jelenti, hogy életedben valami végleg tönkrement. Azonban ez az egyetlen történés, ami végre rábírt arra, hogy elölről kezd az építkezést!

További érdekességek álmaidról:

Freud nézetei az álomról és az álomfejtésről

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Alvással a kreativitás szolgálatában

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC