BAK

Általános jellemzés

A pesszimista, befelé forduló, takarékos. Óriási az önuralma és a munkabírása. A Bak mindenből tanul, mindentől nemesedik. Az élet mindig próbára teszi, de mindig mindenből a legbölcsebb következtetéseket vonja le. Tudja, hogyan küzdjön mega nehéz helyzetekkel. Nehezen megközelíthető, ritkán mutatja ki érzelmeit, de semmi esetre sem érzéketlen. Szeretné kimutatni érzéseit és vágyait, de nincs hozzá önbizalma. Az önbecsülése mégis egészséges, gyakran tűnik azonban mások szemében önhittnek. Megjelenése, modora általában konzervatív, beforduló. Mindig mindenkivel megtartja a távolságot. Szeretteivel szemben is megtartja a három lépést, mert fél kimutatni érzéseit. A Bak nő hűséges és megbízható feleség, de csak olyan férfi mellett érzi jól magát, aki nem a női praktikák miatt vonzódik a másik nemhez, annál többre értékeli az egyszerű őszinteséget, természetességet. Biztonságos családi háttér megteremtésére törekszik. Megbízható, lehet rá számítani és mindig gondoskodik szeretteiről. A Bak férfi tiszteletet követel a gyerekektől, odaadást a feleségtől, de közben kényelmet és biztonságot teremt övéinek. Rengeteget dolgozik, de soha nem enged meg magának felesleges költekezést vagy lazítást.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 51. hétre:

Újszülött

Nagy szerencsét jelképez családodban. Jelenthet egy újszerű, egyedi ötletet, de az egészséget, testi erőt is.

Emlékek

Nagy jelentőségük van, mert a jelenlegi konfliktusaiddal is kapcsolatban állnak. Ha ez egy kedves emlék, akkor jelen helyzeted is pozitív. Ha ez egy rossz emlék, akkor félsz, hogy újra belekerülsz ugyanabba a szituációba.

Erotikus álom ismeretlennel

Az illetővel találkozni fogsz a napokban! Most tedd félre szexuális kisugárzásod, mert ha így teszel, akkor fog érdeklődése feléd irányulni!

További érdekességek álmaidról:

Erotikus álmok, amelyek rémülettel töltenek el

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC