BAK

Általános jellemzés

A pesszimista, befelé forduló, takarékos. Óriási az önuralma és a munkabírása. A Bak mindenből tanul, mindentől nemesedik. Az élet mindig próbára teszi, de mindig mindenből a legbölcsebb következtetéseket vonja le. Tudja, hogyan küzdjön mega nehéz helyzetekkel. Nehezen megközelíthető, ritkán mutatja ki érzelmeit, de semmi esetre sem érzéketlen. Szeretné kimutatni érzéseit és vágyait, de nincs hozzá önbizalma. Az önbecsülése mégis egészséges, gyakran tűnik azonban mások szemében önhittnek. Megjelenése, modora általában konzervatív, beforduló. Mindig mindenkivel megtartja a távolságot. Szeretteivel szemben is megtartja a három lépést, mert fél kimutatni érzéseit. A Bak nő hűséges és megbízható feleség, de csak olyan férfi mellett érzi jól magát, aki nem a női praktikák miatt vonzódik a másik nemhez, annál többre értékeli az egyszerű őszinteséget, természetességet. Biztonságos családi háttér megteremtésére törekszik. Megbízható, lehet rá számítani és mindig gondoskodik szeretteiről. A Bak férfi tiszteletet követel a gyerekektől, odaadást a feleségtől, de közben kényelmet és biztonságot teremt övéinek. Rengeteget dolgozik, de soha nem enged meg magának felesleges költekezést vagy lazítást.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 50. hétre:

Nyakék

A nyakék egy nagyon finom, érzéki- erotikus jelkép. Személyiségednek, főleg a másik nemhez, az erotikához való viszonyodnak hű tükre. Mély, szenvedéllyel - de valós érzelemmel is - teli viszony jelenti most számodra a feloldódást!

Napfény

A napfény most szobád ajtaján és ablakán a legforróbb sugaraival tör feléd. Ez egy hívogatás, hogy menj és tedd meg azt, amire oly régóta vágysz!

Tömeg

A tömeg, ami körülvesz most nem feszélyez, hanem védelmet nyújt számodra. Jobb, ha a napokban nem tűnsz ki egyéni viselkedéseddel, mert most az sodorhat a legnagyobb veszélybe!

További érdekességek álmaidról:

Újdonsült anyukák álomképei

Üldözés az álomban

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC