BAK

Általános jellemzés

A pesszimista, befelé forduló, takarékos. Óriási az önuralma és a munkabírása. A Bak mindenből tanul, mindentől nemesedik. Az élet mindig próbára teszi, de mindig mindenből a legbölcsebb következtetéseket vonja le. Tudja, hogyan küzdjön mega nehéz helyzetekkel. Nehezen megközelíthető, ritkán mutatja ki érzelmeit, de semmi esetre sem érzéketlen. Szeretné kimutatni érzéseit és vágyait, de nincs hozzá önbizalma. Az önbecsülése mégis egészséges, gyakran tűnik azonban mások szemében önhittnek. Megjelenése, modora általában konzervatív, beforduló. Mindig mindenkivel megtartja a távolságot. Szeretteivel szemben is megtartja a három lépést, mert fél kimutatni érzéseit. A Bak nő hűséges és megbízható feleség, de csak olyan férfi mellett érzi jól magát, aki nem a női praktikák miatt vonzódik a másik nemhez, annál többre értékeli az egyszerű őszinteséget, természetességet. Biztonságos családi háttér megteremtésére törekszik. Megbízható, lehet rá számítani és mindig gondoskodik szeretteiről. A Bak férfi tiszteletet követel a gyerekektől, odaadást a feleségtől, de közben kényelmet és biztonságot teremt övéinek. Rengeteget dolgozik, de soha nem enged meg magának felesleges költekezést vagy lazítást.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 05. hétre:

Szálloda

Inkább egy személytelenebb környezetet/kapcsolatot választottál, mint egy meghittebb, több bizalmat jelentőt, ettől azonban szenvedsz, pedig csak egy kis erőt kellene gyűjtened és máris a paradicsomban érezhetnéd magad!

Ház

A ház magadról alkotott képed mutatója. Ha álmodban romos házban jártál, akkor mostanában elhanyagolod testi-lelki egészségedet. Ha épülő ház jelent meg álmodban, akkor nagy erőfeszítéseket teszel lelki fejlődésed érdekében.

Megálló

Egy döntést jelképez: kiszállhatsz, ha biztos vagy, hogy célod megtaláltad. Ha maradsz, akkor vagy vakmerő vagy és olyan útra vállalkozol, amire még nem készültél fel, vagy csak sodortatod magad, mert az kényelmesebb.

További érdekességek álmaidról:

Természetes szépülés alvással

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC