BAK

Általános jellemzés

A pesszimista, befelé forduló, takarékos. Óriási az önuralma és a munkabírása. A Bak mindenből tanul, mindentől nemesedik. Az élet mindig próbára teszi, de mindig mindenből a legbölcsebb következtetéseket vonja le. Tudja, hogyan küzdjön mega nehéz helyzetekkel. Nehezen megközelíthető, ritkán mutatja ki érzelmeit, de semmi esetre sem érzéketlen. Szeretné kimutatni érzéseit és vágyait, de nincs hozzá önbizalma. Az önbecsülése mégis egészséges, gyakran tűnik azonban mások szemében önhittnek. Megjelenése, modora általában konzervatív, beforduló. Mindig mindenkivel megtartja a távolságot. Szeretteivel szemben is megtartja a három lépést, mert fél kimutatni érzéseit. A Bak nő hűséges és megbízható feleség, de csak olyan férfi mellett érzi jól magát, aki nem a női praktikák miatt vonzódik a másik nemhez, annál többre értékeli az egyszerű őszinteséget, természetességet. Biztonságos családi háttér megteremtésére törekszik. Megbízható, lehet rá számítani és mindig gondoskodik szeretteiről. A Bak férfi tiszteletet követel a gyerekektől, odaadást a feleségtől, de közben kényelmet és biztonságot teremt övéinek. Rengeteget dolgozik, de soha nem enged meg magának felesleges költekezést vagy lazítást.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 20. hétre:

Csillag

Ha csillagokkal álmodtál, akkor munkádban kitüntetnek, barátaid viszont elfordulhatnak tőled. Ha álmodban sok csillag jelent meg, akkor vágyaid még elérhetetlen távolságban vannak, aminek oka, hogy többet ábrándozol, mint amennyit cselekszel.

Részegség

Most komoly döntést kell hoznod. Ha elmenekülsz a problémák elől, azzal még mélyebbre kerülsz, ha viszont küzdesz, hamarosan újra megtalálod magad, boldog leszel és emlékezni sem fogsz jelenlegi problémádra!

Pap

Ha a papot templomban láttad, akkor az élet mélyebb értelme most mindennél jobban foglalkoztat. Érzéseid kiváltója egy nagy sikerélmény, érzelmi ajándék.

További érdekességek álmaidról:

Üldözés az álomban

Visszatérő álmok

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC