BAK

Általános jellemzés

A pesszimista, befelé forduló, takarékos. Óriási az önuralma és a munkabírása. A Bak mindenből tanul, mindentől nemesedik. Az élet mindig próbára teszi, de mindig mindenből a legbölcsebb következtetéseket vonja le. Tudja, hogyan küzdjön mega nehéz helyzetekkel. Nehezen megközelíthető, ritkán mutatja ki érzelmeit, de semmi esetre sem érzéketlen. Szeretné kimutatni érzéseit és vágyait, de nincs hozzá önbizalma. Az önbecsülése mégis egészséges, gyakran tűnik azonban mások szemében önhittnek. Megjelenése, modora általában konzervatív, beforduló. Mindig mindenkivel megtartja a távolságot. Szeretteivel szemben is megtartja a három lépést, mert fél kimutatni érzéseit. A Bak nő hűséges és megbízható feleség, de csak olyan férfi mellett érzi jól magát, aki nem a női praktikák miatt vonzódik a másik nemhez, annál többre értékeli az egyszerű őszinteséget, természetességet. Biztonságos családi háttér megteremtésére törekszik. Megbízható, lehet rá számítani és mindig gondoskodik szeretteiről. A Bak férfi tiszteletet követel a gyerekektől, odaadást a feleségtől, de közben kényelmet és biztonságot teremt övéinek. Rengeteget dolgozik, de soha nem enged meg magának felesleges költekezést vagy lazítást.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 12. hétre:

Kisváros

Ha kisvárosban jártál, akkor emberi kapcsolataidra mostanában a közvetlenség, természetesség, őszinte segítőkészség jellemző. Gyorsan teremtesz kapcsolatot bárkivel és az emberek jól érzik magukat társaságodban.

Számítógép

A számítógép a tisztaság, a józanság, a rendezettség jelképe. Most semmire nem vágysz jobban, minthogy rendet teremts munkahelyi feladataidban és érzelmi életedben.

Tenger

A tenger a nyugodt, de végtelen érzelmek, a kiegyensúlyozottság, illetve a ritmikusság jelképe. Most teljes harmóniában vagy környezeteddel és elégedett vagy életeddel.

További érdekességek álmaidról:

Zuhanás az álomban

Visszatérő álmok

Természetes szépülés alvással

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC