BAK

Általános jellemzés

A pesszimista, befelé forduló, takarékos. Óriási az önuralma és a munkabírása. A Bak mindenből tanul, mindentől nemesedik. Az élet mindig próbára teszi, de mindig mindenből a legbölcsebb következtetéseket vonja le. Tudja, hogyan küzdjön mega nehéz helyzetekkel. Nehezen megközelíthető, ritkán mutatja ki érzelmeit, de semmi esetre sem érzéketlen. Szeretné kimutatni érzéseit és vágyait, de nincs hozzá önbizalma. Az önbecsülése mégis egészséges, gyakran tűnik azonban mások szemében önhittnek. Megjelenése, modora általában konzervatív, beforduló. Mindig mindenkivel megtartja a távolságot. Szeretteivel szemben is megtartja a három lépést, mert fél kimutatni érzéseit. A Bak nő hűséges és megbízható feleség, de csak olyan férfi mellett érzi jól magát, aki nem a női praktikák miatt vonzódik a másik nemhez, annál többre értékeli az egyszerű őszinteséget, természetességet. Biztonságos családi háttér megteremtésére törekszik. Megbízható, lehet rá számítani és mindig gondoskodik szeretteiről. A Bak férfi tiszteletet követel a gyerekektől, odaadást a feleségtől, de közben kényelmet és biztonságot teremt övéinek. Rengeteget dolgozik, de soha nem enged meg magának felesleges költekezést vagy lazítást.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 08. hétre:

Hagyma

A hagyma a szomorúság, ugyanakkor a kellemetlen, de hasznos gyógyító erő jelképe. Most kudarcok érnek érzelmi téren, de miután sebeid begyógyultak és visszatekintesz, negatív élményedre, mint életed egyik legértékesebb tapasztalatára fogsz visszagondolni.

Ház, lakás

"A ház lelked tükre. Ha ablakai nyitva állnak, akkor több ""fényre"", ""friss levegőre"" vágysz. Az ösztöneid megsúgták mire van szükséged, de neked is tenned kell, hogy a kívánt dolgokat elérd. Így hát ne feledd, hogy több fényt nem csak az ablakon keresztül kaphatsz, hanem ha magad mégy ki a szabadba!"

Mosoly

Ha őszinte, akkor ébren is mosolyogni fogsz. Ha őszintétlen, vigyázz barátaiddal!

További érdekességek álmaidról:

Üldözés az álomban

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC