BIKA

Általános jellemzés

Legjellemzobb tulajdonsága a türelem, állhatatosság és önuralom. Szinte soha nem tudod kihozni a sodrából. Mindent megfontol, így általában jó döntéseket hoz, viszont nem szívesen kockáztat. Inkább ragaszkodik a megszokotthoz, elveihez és elképzeléseihez. Nehezen köt barátságot, de akit megszeretett, ahhoz hűséges. Mindent alaposan megvizsgál. Ha egyszer valakit szívébe fogad, akkor nehezen is mond le róla. A Bika szereti a fényűzést, a pompát. Anyagiasságából következik, hogy jó evo és jó ivó, kifejezetten ínyenc, így aztán már kora gyermekkorától súlyfelesleggel kell harcolnia. Kézügyességgel kitűnő. A bika típusú ember szívesen főz, szereti a maga készítette különleges ételeket, italokat. Kitűnő családanya (családapa), aki addig nem nyugszik,aki mindig biztos háttérre törekszik. A Bika mind otthon, mind a munkájában kitűnően helyt tud állni. A változást a legapróbb hétköznapi dolgokban is nehezen viseli.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 20. hétre:

Jármű

Most a nyugtalanság jellemez, ami változtatásra serkent. Ez egy lehetőség, hogy képességeidet kibontakoztasd és energiáidat egy célra összpontosítsd!

Öntözés

Ha a kertben virágaidat öntözgetted, akkor testileg és szellemileg gyarapodsz.

Csábító

Titkos álmokat dédelgetsz, amelyek jelenlegi, kitűnő párkapcsolatodnak ártanak! Tedd magaddal szemben magasabbra a mércét, párodat pedig próbáld jobban megérteni, hiszen odavan érted!

További érdekességek álmaidról:

Halál az álomban (halál az álomban, szeretteink féltése)

Üldözés az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC