BIKA

Általános jellemzés

Legjellemzobb tulajdonsága a türelem, állhatatosság és önuralom. Szinte soha nem tudod kihozni a sodrából. Mindent megfontol, így általában jó döntéseket hoz, viszont nem szívesen kockáztat. Inkább ragaszkodik a megszokotthoz, elveihez és elképzeléseihez. Nehezen köt barátságot, de akit megszeretett, ahhoz hűséges. Mindent alaposan megvizsgál. Ha egyszer valakit szívébe fogad, akkor nehezen is mond le róla. A Bika szereti a fényűzést, a pompát. Anyagiasságából következik, hogy jó evo és jó ivó, kifejezetten ínyenc, így aztán már kora gyermekkorától súlyfelesleggel kell harcolnia. Kézügyességgel kitűnő. A bika típusú ember szívesen főz, szereti a maga készítette különleges ételeket, italokat. Kitűnő családanya (családapa), aki addig nem nyugszik,aki mindig biztos háttérre törekszik. A Bika mind otthon, mind a munkájában kitűnően helyt tud állni. A változást a legapróbb hétköznapi dolgokban is nehezen viseli.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 39. hétre:

Szálloda

Inkább egy személytelenebb környezetet/kapcsolatot választottál, mint egy meghittebb, több bizalmat jelentőt, ettől azonban szenvedsz, pedig csak egy kis erőt kellene gyűjtened és máris a paradicsomban érezhetnéd magad!

Pók

Valaki a környezetedben csapdát készül állítani neked! Lassan, alattomosan szövi hálóját, de ha figyelmes vagy, akkor még idejében kitérhetsz a végső támadás előtt!

Bika

A bika az erő, a kitartás, a vak indulat jelképe. Most a legapróbb nézetkülönbségek is indulatossá tesznek. Próbálj meg uralkodni érzéseiden, mert végzetes pusztításokat okozhatsz környezetedben!

További érdekességek álmaidról:

Visszatérő álmok

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC