BIKA

Általános jellemzés

Legjellemzobb tulajdonsága a türelem, állhatatosság és önuralom. Szinte soha nem tudod kihozni a sodrából. Mindent megfontol, így általában jó döntéseket hoz, viszont nem szívesen kockáztat. Inkább ragaszkodik a megszokotthoz, elveihez és elképzeléseihez. Nehezen köt barátságot, de akit megszeretett, ahhoz hűséges. Mindent alaposan megvizsgál. Ha egyszer valakit szívébe fogad, akkor nehezen is mond le róla. A Bika szereti a fényűzést, a pompát. Anyagiasságából következik, hogy jó evo és jó ivó, kifejezetten ínyenc, így aztán már kora gyermekkorától súlyfelesleggel kell harcolnia. Kézügyességgel kitűnő. A bika típusú ember szívesen főz, szereti a maga készítette különleges ételeket, italokat. Kitűnő családanya (családapa), aki addig nem nyugszik,aki mindig biztos háttérre törekszik. A Bika mind otthon, mind a munkájában kitűnően helyt tud állni. A változást a legapróbb hétköznapi dolgokban is nehezen viseli.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 17. hétre:

Függöny

Szereted ezt a függönyt, valamit eltakar előled, illetve téged is elrejt. Ettől függetlenül mégis azt jelképezi, hogy van valami a túloldalon, amit nem lehet nem tudomásul venni. Ez az igazság.

Sátor

A változatosság keresésedet jelképezi, az átlagosnál erősebb vágyaidat a romantika után. Ez őszinte boldogságot hozhat, de veszélyeket is jelenthet meglévő kapcsolatodra!

Barna szín

A barna szín a biztonság és a melegség iránti vágyadat jelzi. Ha barna ruhát viseltél, akkor szokatlan kalandba keveredsz és nem fogod könnyen megtalálni a kiutat.

További érdekességek álmaidról:

Üldözés az álomban

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC