BIKA

Általános jellemzés

Legjellemzobb tulajdonsága a türelem, állhatatosság és önuralom. Szinte soha nem tudod kihozni a sodrából. Mindent megfontol, így általában jó döntéseket hoz, viszont nem szívesen kockáztat. Inkább ragaszkodik a megszokotthoz, elveihez és elképzeléseihez. Nehezen köt barátságot, de akit megszeretett, ahhoz hűséges. Mindent alaposan megvizsgál. Ha egyszer valakit szívébe fogad, akkor nehezen is mond le róla. A Bika szereti a fényűzést, a pompát. Anyagiasságából következik, hogy jó evo és jó ivó, kifejezetten ínyenc, így aztán már kora gyermekkorától súlyfelesleggel kell harcolnia. Kézügyességgel kitűnő. A bika típusú ember szívesen főz, szereti a maga készítette különleges ételeket, italokat. Kitűnő családanya (családapa), aki addig nem nyugszik,aki mindig biztos háttérre törekszik. A Bika mind otthon, mind a munkájában kitűnően helyt tud állni. A változást a legapróbb hétköznapi dolgokban is nehezen viseli.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 47. hétre:

Párna

Most az átlagosnál hajlamosabb vagy az elkényelmesedésre. Jól jönnek össze dolgaid, ami azt sugallja számodra, hogy elengedheted magad!

Kutyák

Ha álmodban kutyák jelentek meg, akkor most arra vágysz, hogy érzéseidet valakivel megoszd. Egyedül érzed magad, de nem tudod kihez fordulj, kiben bízhatsz meg. Mindezek ellenére pozitív változást remélhetsz, valószínűleg új ismeretséget kötsz.

Étlap

Egy választási lehetőséget hordoz, ami mérlegelést is igényel. Mit szeretnél, mi mennyibe kerül és mivel lehet igazán jóllakni.

További érdekességek álmaidról:

Erotikus álmok, amelyek rémülettel töltenek el

Visszatérő álmok

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC