BIKA

Általános jellemzés

Legjellemzobb tulajdonsága a türelem, állhatatosság és önuralom. Szinte soha nem tudod kihozni a sodrából. Mindent megfontol, így általában jó döntéseket hoz, viszont nem szívesen kockáztat. Inkább ragaszkodik a megszokotthoz, elveihez és elképzeléseihez. Nehezen köt barátságot, de akit megszeretett, ahhoz hűséges. Mindent alaposan megvizsgál. Ha egyszer valakit szívébe fogad, akkor nehezen is mond le róla. A Bika szereti a fényűzést, a pompát. Anyagiasságából következik, hogy jó evo és jó ivó, kifejezetten ínyenc, így aztán már kora gyermekkorától súlyfelesleggel kell harcolnia. Kézügyességgel kitűnő. A bika típusú ember szívesen főz, szereti a maga készítette különleges ételeket, italokat. Kitűnő családanya (családapa), aki addig nem nyugszik,aki mindig biztos háttérre törekszik. A Bika mind otthon, mind a munkájában kitűnően helyt tud állni. A változást a legapróbb hétköznapi dolgokban is nehezen viseli.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 12. hétre:

Regény

A regény életedet, sorsodat jelképezi. A múltadat már ismered, és a múlt szálaiból szövődnek a jövő eseményei. Ezt a regényt te írod.

Pipacs

A pipacs különleges növény. Egy érdekes, nem hétköznapi szerelmi kapcsolatot hoz számodra!

Illat

A múlt emlékeinek egyik legsikeresebb felidézője az illat. Ha valamilyen illattal álmodtál, akkor most egy igen mély emlék akar előtörni, melyet tudatosan újra és újra megpróbálsz elnyomni.

További érdekességek álmaidról:

Erotikus álmok, amelyek rémülettel töltenek el

Természetes szépülés alvással

Alvással a kreativitás szolgálatában

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC