BIKA

Általános jellemzés

Legjellemzobb tulajdonsága a türelem, állhatatosság és önuralom. Szinte soha nem tudod kihozni a sodrából. Mindent megfontol, így általában jó döntéseket hoz, viszont nem szívesen kockáztat. Inkább ragaszkodik a megszokotthoz, elveihez és elképzeléseihez. Nehezen köt barátságot, de akit megszeretett, ahhoz hűséges. Mindent alaposan megvizsgál. Ha egyszer valakit szívébe fogad, akkor nehezen is mond le róla. A Bika szereti a fényűzést, a pompát. Anyagiasságából következik, hogy jó evo és jó ivó, kifejezetten ínyenc, így aztán már kora gyermekkorától súlyfelesleggel kell harcolnia. Kézügyességgel kitűnő. A bika típusú ember szívesen főz, szereti a maga készítette különleges ételeket, italokat. Kitűnő családanya (családapa), aki addig nem nyugszik,aki mindig biztos háttérre törekszik. A Bika mind otthon, mind a munkájában kitűnően helyt tud állni. A változást a legapróbb hétköznapi dolgokban is nehezen viseli.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 04. hétre:

Folyó

A folyó jelképe a folytonos mozgásnak, változásnak, megújulásnak, de a megtisztulásnak és az ösztönösségnek is. Amit most érzékeid súgnak, lesz helyes döntéseid alapja.

Öregasszony

Szava nagy bölcsességet hordoz, amit azonban nem könnyű megfejteni. Ha szeretettel nézel rá, akkor megérzed mondanivalóját!

Szökőkút

Mélyből feltörő erő, bölcsesség, egészség. Ne törekedj a teljes megértésre, inkább higgy!

További érdekességek álmaidról:

Újdonsült anyukák álomképei

Zuhanás az álomban

Természetes szépülés alvással

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC