BIKA

Általános jellemzés

Legjellemzobb tulajdonsága a türelem, állhatatosság és önuralom. Szinte soha nem tudod kihozni a sodrából. Mindent megfontol, így általában jó döntéseket hoz, viszont nem szívesen kockáztat. Inkább ragaszkodik a megszokotthoz, elveihez és elképzeléseihez. Nehezen köt barátságot, de akit megszeretett, ahhoz hűséges. Mindent alaposan megvizsgál. Ha egyszer valakit szívébe fogad, akkor nehezen is mond le róla. A Bika szereti a fényűzést, a pompát. Anyagiasságából következik, hogy jó evo és jó ivó, kifejezetten ínyenc, így aztán már kora gyermekkorától súlyfelesleggel kell harcolnia. Kézügyességgel kitűnő. A bika típusú ember szívesen főz, szereti a maga készítette különleges ételeket, italokat. Kitűnő családanya (családapa), aki addig nem nyugszik,aki mindig biztos háttérre törekszik. A Bika mind otthon, mind a munkájában kitűnően helyt tud állni. A változást a legapróbb hétköznapi dolgokban is nehezen viseli.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 05. hétre:

Péntek

Nagy élmények várnak rád a hétvégi eseményen, amit már olyan régóta vársz! Új embereket ismersz meg, akik a későbbikekben barátaiddá válnak.

Cigaretta

Ha álmodban cigarettáztál, akkor most az érdektelenség és felelőtlenségérzet lett úrrá gondolataidon. Amennyiben cigarettázók társaságában voltál, akkor, akik körülvettek téged, egy számodra kedvezőtlen szituációban nem állnának ki melletted.

Homok

A homok jelképezi, hogy hírnévről és dicséretről álmodozol, vágysz az az elismerésre, de a kihívásokra is, a sikerekért most kész vagy mindent meg is tenni.

További érdekességek álmaidról:

Freud nézetei az álomról és az álomfejtésről

Újdonsült anyukák álomképei

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC