BIKA

Általános jellemzés

Legjellemzobb tulajdonsága a türelem, állhatatosság és önuralom. Szinte soha nem tudod kihozni a sodrából. Mindent megfontol, így általában jó döntéseket hoz, viszont nem szívesen kockáztat. Inkább ragaszkodik a megszokotthoz, elveihez és elképzeléseihez. Nehezen köt barátságot, de akit megszeretett, ahhoz hűséges. Mindent alaposan megvizsgál. Ha egyszer valakit szívébe fogad, akkor nehezen is mond le róla. A Bika szereti a fényűzést, a pompát. Anyagiasságából következik, hogy jó evo és jó ivó, kifejezetten ínyenc, így aztán már kora gyermekkorától súlyfelesleggel kell harcolnia. Kézügyességgel kitűnő. A bika típusú ember szívesen főz, szereti a maga készítette különleges ételeket, italokat. Kitűnő családanya (családapa), aki addig nem nyugszik,aki mindig biztos háttérre törekszik. A Bika mind otthon, mind a munkájában kitűnően helyt tud állni. A változást a legapróbb hétköznapi dolgokban is nehezen viseli.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 38. hétre:

Eső

Az eső a természet segítő keze, mely oltja a föld szomjúságát. Elhozza számodra a megújulást, a felfrissülést egy hosszú és gondterhelt időszak után. Hittel és energiával tölt fel. Lehet egy biztos szerelem előjele!

Alma

Az alma a szerelem, a termékenység, a női mell, a tudás, a kísértés szimbóluma. Nőiességed most tetőpontján van, de most a megszokottnál sokkal jobban hajlamos vagy ezzel visszaélni!

Túlvilág

Ha álmodban a pokol jelent meg, lelkiismeretfurdalásod van. Mindez egy boldog jövővel kecsegtet. Ha a mennyország jelent meg, túlságosan meg vagy győződve, hogy mindig minden szituációban a lehető legtisztességesebben jársz el. Ezen azonban érdemes mélyen elgondolkodni!

További érdekességek álmaidról:

Zuhanás az álomban

Természetes szépülés alvással

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC