BIKA

Általános jellemzés

Legjellemzobb tulajdonsága a türelem, állhatatosság és önuralom. Szinte soha nem tudod kihozni a sodrából. Mindent megfontol, így általában jó döntéseket hoz, viszont nem szívesen kockáztat. Inkább ragaszkodik a megszokotthoz, elveihez és elképzeléseihez. Nehezen köt barátságot, de akit megszeretett, ahhoz hűséges. Mindent alaposan megvizsgál. Ha egyszer valakit szívébe fogad, akkor nehezen is mond le róla. A Bika szereti a fényűzést, a pompát. Anyagiasságából következik, hogy jó evo és jó ivó, kifejezetten ínyenc, így aztán már kora gyermekkorától súlyfelesleggel kell harcolnia. Kézügyességgel kitűnő. A bika típusú ember szívesen főz, szereti a maga készítette különleges ételeket, italokat. Kitűnő családanya (családapa), aki addig nem nyugszik,aki mindig biztos háttérre törekszik. A Bika mind otthon, mind a munkájában kitűnően helyt tud állni. A változást a legapróbb hétköznapi dolgokban is nehezen viseli.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 08. hétre:

Tömeg

A tömeg, ami körülvesz most nem feszélyez, hanem védelmet nyújt számodra. Jobb, ha a napokban nem tűnsz ki egyéni viselkedéseddel, mert most az sodorhat a legnagyobb veszélybe!

Tükör

A tükör lelkivilágodat mutatja a legnagyobb őszintességgel. Ha belenéztél, akkor meg vagy elégedve önmmagaddal és bátran vállalod tetteidet, míg ha kerülöd, valószínűleg valami nyugtalanít, amivel nem szívesen néznél szembe.

Bohóc

Egy olyan pozitív értéket jelent, amit a legtöbben nem könnyen ismernek fel. Ennek oka lehet, hogy teljesen új oldalról közelítesz meg valamit, vagy pedig egy mások által rég elfeledett bölcsességet hozol újra felszínre.

További érdekességek álmaidról:

Halál az álomban (halál az álomban, szeretteink féltése)

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC