BIKA

Általános jellemzés

Legjellemzobb tulajdonsága a türelem, állhatatosság és önuralom. Szinte soha nem tudod kihozni a sodrából. Mindent megfontol, így általában jó döntéseket hoz, viszont nem szívesen kockáztat. Inkább ragaszkodik a megszokotthoz, elveihez és elképzeléseihez. Nehezen köt barátságot, de akit megszeretett, ahhoz hűséges. Mindent alaposan megvizsgál. Ha egyszer valakit szívébe fogad, akkor nehezen is mond le róla. A Bika szereti a fényűzést, a pompát. Anyagiasságából következik, hogy jó evo és jó ivó, kifejezetten ínyenc, így aztán már kora gyermekkorától súlyfelesleggel kell harcolnia. Kézügyességgel kitűnő. A bika típusú ember szívesen főz, szereti a maga készítette különleges ételeket, italokat. Kitűnő családanya (családapa), aki addig nem nyugszik,aki mindig biztos háttérre törekszik. A Bika mind otthon, mind a munkájában kitűnően helyt tud állni. A változást a legapróbb hétköznapi dolgokban is nehezen viseli.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 51. hétre:

Síelés

Ha szépen bukások nélkül siklottál, akkor kiegyensúlyozott vagy, nincsenek félelmeid. Ha elestél, akkor egy múltbeli kudarc emléke ma is bénít.

Színház, színpad

A színpadon látottak, annak ellenére, hogy nem saját sorsod tükörképei, mégis rendkívüli új gondolatokat indítanak meg benned, amelyek, ha megfelelően használod őket, jóval eredményesebbé tehetik következő napjaidat!

Hátizsák

Indulni készülsz. Egy út, mely nem rejt veszélyeket, csak élvezetet, kikapcsolódást, nyugodt, egészséges pihenést. A lényeg most, hogy csak azokat a holmikat pakold be, amire feltétlenül szükséged lesz!

További érdekességek álmaidról:

Üldözés az álomban

Természetes szépülés alvással

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC