BIKA

Általános jellemzés

Legjellemzobb tulajdonsága a türelem, állhatatosság és önuralom. Szinte soha nem tudod kihozni a sodrából. Mindent megfontol, így általában jó döntéseket hoz, viszont nem szívesen kockáztat. Inkább ragaszkodik a megszokotthoz, elveihez és elképzeléseihez. Nehezen köt barátságot, de akit megszeretett, ahhoz hűséges. Mindent alaposan megvizsgál. Ha egyszer valakit szívébe fogad, akkor nehezen is mond le róla. A Bika szereti a fényűzést, a pompát. Anyagiasságából következik, hogy jó evo és jó ivó, kifejezetten ínyenc, így aztán már kora gyermekkorától súlyfelesleggel kell harcolnia. Kézügyességgel kitűnő. A bika típusú ember szívesen főz, szereti a maga készítette különleges ételeket, italokat. Kitűnő családanya (családapa), aki addig nem nyugszik,aki mindig biztos háttérre törekszik. A Bika mind otthon, mind a munkájában kitűnően helyt tud állni. A változást a legapróbb hétköznapi dolgokban is nehezen viseli.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 50. hétre:

Fehér rózsa

A fehér rózsa a tiszta, bölcsességen alapuló szeretet, a józanság, távolságtartás jelképe. Barátaid, ismerőseid biztosak lehetnek benne, hogy tanácsaiddal őszinte segítséget nyújtasz problémáikra.

&‹uml;ldözés

Az üldözés most kifejezetten pozitív jelentést hordoz számodra. Az üldöződ, aki egy ismerősöd, közölni kíván veled valamit, te viszont nem bízol benne. Mindenképp hallgasd meg, mert tanácsával egy csapdát kerülhetsz el!

Kandalló

Melegségre, békére, nyugalomra vágysz kedveseddel. Esténként tegyétek félre egy kicsit a munkahelyi gondokat és próbáljatok meg többet koncentrálni egymásra.

További érdekességek álmaidról:

Erotikus álmok, amelyek rémülettel töltenek el

Újdonsült anyukák álomképei

Visszatérő álmok

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC