HALAK

Általános jellemzés

Érzelmes, együttérző, empátiakész, viszont könyen befolyásolható. Önzetlen, mindenkin segíteni akar, aki rászorul, néha kifejezetten önfeláldozó. Családszerető és társaságkedvelő. A Halak jegyében születettek a legromantikusabb emberek. Soha nem akar az előtérbe kerülni, mégis az emberek társasága számára a legfontosabb. Nehéz kihozni a sodrából, de ha valakinek sikerül órákba is beletelhet míg lecsillapodik. Természetszerető, jólelkű, szereti a szépet és nemeset. Minden szabad idejét legszívesebben tengerparton töltené. Művészetkedvelő. Maga is megpróbálkozik valamelyik művészeti ággal ha csak hobbiként is. Sok író, festő, grafikus, színész, díszlet- és jelmeztervező kerül ki e jegyből. Ízlése jó, érzékeny művészlélek. Saját otthonában is ízlésességre, eleganciára törekszik, csak harmonikusan berendezett környezetben érzi jól magát. Rengeteg kis praktikus ötlete van környezetének kellemesebbé tételére, képes a legunalmasabb helyet is otthonossá varázsolni. Álmodozó, gyakran épít légvárat, így sokszor éri csalódás. Üzleti érzéke abszolút nincs, jobb ha ilyen téren egy megbízható társra bízza magát. Szerencsés, nagy bukások nincsenek életében, viszont az időnként adódó kisebb kudarcokat nehezen viseli, nehezen tud talpra állni. Elsősorban a maga kreálta ruhákat szereti viselni.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 04. hétre:

Misztikus szerelem

Álmodban szerelmet érzel valaki iránt, akinek arcát, alakját nem tudod kivenni. Ez az álom most egyértelműen azt jelzi, hogy nagyon mély és bensőséges kapcsolatra vágysz valakivel, aki most a másé.

Felhő

A felhő jelképezheti az apró, zavaró gondolatokat, aggodalmaskodást, mely akadályoz haladásodban. Ugyanakkor jelképezheti a könnyedtségedet, nagy önbizalmadat, és kreativitásodat is.

Ház

A ház magadról alkotott képed mutatója. Ha álmodban romos házban jártál, akkor mostanában elhanyagolod testi-lelki egészségedet. Ha épülő ház jelent meg álmodban, akkor nagy erőfeszítéseket teszel lelki fejlődésed érdekében.

További érdekességek álmaidról:

Erotikus álmok, amelyek rémülettel töltenek el

Zuhanás az álomban

Természetes szépülés alvással

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC