HALAK

Általános jellemzés

Érzelmes, együttérző, empátiakész, viszont könyen befolyásolható. Önzetlen, mindenkin segíteni akar, aki rászorul, néha kifejezetten önfeláldozó. Családszerető és társaságkedvelő. A Halak jegyében születettek a legromantikusabb emberek. Soha nem akar az előtérbe kerülni, mégis az emberek társasága számára a legfontosabb. Nehéz kihozni a sodrából, de ha valakinek sikerül órákba is beletelhet míg lecsillapodik. Természetszerető, jólelkű, szereti a szépet és nemeset. Minden szabad idejét legszívesebben tengerparton töltené. Művészetkedvelő. Maga is megpróbálkozik valamelyik művészeti ággal ha csak hobbiként is. Sok író, festő, grafikus, színész, díszlet- és jelmeztervező kerül ki e jegyből. Ízlése jó, érzékeny művészlélek. Saját otthonában is ízlésességre, eleganciára törekszik, csak harmonikusan berendezett környezetben érzi jól magát. Rengeteg kis praktikus ötlete van környezetének kellemesebbé tételére, képes a legunalmasabb helyet is otthonossá varázsolni. Álmodozó, gyakran épít légvárat, így sokszor éri csalódás. Üzleti érzéke abszolút nincs, jobb ha ilyen téren egy megbízható társra bízza magát. Szerencsés, nagy bukások nincsenek életében, viszont az időnként adódó kisebb kudarcokat nehezen viseli, nehezen tud talpra állni. Elsősorban a maga kreálta ruhákat szereti viselni.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 33. hétre:

Erotika

"Álmod most egyértelműen azt fejezi ki, hogy párkapcsolatod kezd egyre unottabbá válni annak ellenére, hogy fontosak vagytok egymásnak. Most a legfontosabb, hogy ebből a ""barátok"" semmit ne vegyenek észre!"

Emlékek

Nagy jelentőségük van, mert a jelenlegi konfliktusaiddal is kapcsolatban állnak. Ha ez egy kedves emlék, akkor jelen helyzeted is pozitív. Ha ez egy rossz emlék, akkor félsz, hogy újra belekerülsz ugyanabba a szituációba.

Péntek

Nagy élmények várnak rád a hétvégi eseményen, amit már olyan régóta vársz! Új embereket ismersz meg, akik a későbbikekben barátaiddá válnak.

További érdekességek álmaidról:

Zuhanás az álomban

Visszatérő álmok

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC