IKREK

Általános jellemzés

Nyugtalanság, kíváncsiság, szertelenség, változatosságra törekvés. Az Ikrek az igazi örökmozgó, érdeklődő, mindenre kíváncsi. Imádja a társaságot, soha egyetlen buliból sem akar kimaradni, "minden lében kanál". Szeszélyes, minden percben új dolokba kezd, így néha következetlennek tunhet. Barátai jobb ha megszokják, hogy egyik percben még búskomor, a másikban harsány jókedve támad, hiszen az ikrek kettős jegy. Egyszer borzas, lompos, máskor meg mintha skatulyából húzták volna ki. Az emberek hamar megkedvelik játékossága, pajkossága, szeleburdisága miatt, hiszen a viselkedése sosem bántó. S bár könnyen barátkozik, érzelmei általában nem tartósak. Különleges stílusa utánozhatatlan, magávalragadó. E jegyből kerül ki a legtöbb újságíró, kereskedő, üzletkötő, stewardess.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 38. hétre:

Lépcsőház

A lépcsőfokok a személyiség különböző részeit jelképezik. Ha egyenesen felfelé haladsz egy lépcsősoron, akkor kiegyensúlyozott vagy. Ha csigalépcsőn haladsz, akkor nem ismered jól magad!

Beteg állat

Az állatok álmaidban életszituációidat, félelmeidet, tulajdonságaidat jelenítik meg. A beteg állat most valamely betegségtől való félelmedet testesíti meg.

Tavirózsa

A tavirózsa a lelki fejlődésedet, teremtő vágyaidat fejezi ki. A napokban a megszokottnál erősebben jelenik meg alkotóvágyad, bárhova lépsz, mindent feldíszítenél magad körül.

További érdekességek álmaidról:

Visszatérő álmok

Alvással a kreativitás szolgálatában

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC