IKREK

Általános jellemzés

Nyugtalanság, kíváncsiság, szertelenség, változatosságra törekvés. Az Ikrek az igazi örökmozgó, érdeklődő, mindenre kíváncsi. Imádja a társaságot, soha egyetlen buliból sem akar kimaradni, "minden lében kanál". Szeszélyes, minden percben új dolokba kezd, így néha következetlennek tunhet. Barátai jobb ha megszokják, hogy egyik percben még búskomor, a másikban harsány jókedve támad, hiszen az ikrek kettős jegy. Egyszer borzas, lompos, máskor meg mintha skatulyából húzták volna ki. Az emberek hamar megkedvelik játékossága, pajkossága, szeleburdisága miatt, hiszen a viselkedése sosem bántó. S bár könnyen barátkozik, érzelmei általában nem tartósak. Különleges stílusa utánozhatatlan, magávalragadó. E jegyből kerül ki a legtöbb újságíró, kereskedő, üzletkötő, stewardess.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 30. hétre:

Szentély

Régi vágyad egy misztikus rejtély megfejtése. Megfejteni nem tudod, de ha tisztelettel közeledsz e rejtélyhez, segítségedre lesz sugalmazásaival!

Templom

Erkölcsi szempontok vezérelnek, ami a legjobb és a legbiztosabb!

Baleset

Ha álmodban balesetet láttál, ne bízz meg új ismerőseidben. Ha téged ért baleset, akkor valaki anyagi helyzetedet veszélyezteti. Ha te okoztad a balesetet, akkor helyrehozhatatlan hibát követtél el.

További érdekességek álmaidról:

Erotikus álmok, amelyek rémülettel töltenek el

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Alvással a kreativitás szolgálatában

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC