IKREK

Általános jellemzés

Nyugtalanság, kíváncsiság, szertelenség, változatosságra törekvés. Az Ikrek az igazi örökmozgó, érdeklődő, mindenre kíváncsi. Imádja a társaságot, soha egyetlen buliból sem akar kimaradni, "minden lében kanál". Szeszélyes, minden percben új dolokba kezd, így néha következetlennek tunhet. Barátai jobb ha megszokják, hogy egyik percben még búskomor, a másikban harsány jókedve támad, hiszen az ikrek kettős jegy. Egyszer borzas, lompos, máskor meg mintha skatulyából húzták volna ki. Az emberek hamar megkedvelik játékossága, pajkossága, szeleburdisága miatt, hiszen a viselkedése sosem bántó. S bár könnyen barátkozik, érzelmei általában nem tartósak. Különleges stílusa utánozhatatlan, magávalragadó. E jegyből kerül ki a legtöbb újságíró, kereskedő, üzletkötő, stewardess.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 29. hétre:

Hátizsák

Indulni készülsz. Egy út, mely nem rejt veszélyeket, csak élvezetet, kikapcsolódást, nyugodt, egészséges pihenést. A lényeg most, hogy csak azokat a holmikat pakold be, amire feltétlenül szükséged lesz!

Túlvilág

Ha álmodban a pokol jelent meg, lelkiismeretfurdalásod van. Mindez egy boldog jövővel kecsegtet. Ha a mennyország jelent meg, túlságosan meg vagy győződve, hogy mindig minden szituációban a lehető legtisztességesebben jársz el. Ezen azonban érdemes mélyen elgondolkodni!

Ajtó

Az ajtó mögött most egy pozitív és jelentős meglepetés rejlik számodra. Légy bátor és tárd fel, mert aki mögötte áll, hozza el számodra a következő napok boldogságát!

További érdekességek álmaidról:

Erotikus álmok, amelyek rémülettel töltenek el

Halál az álomban (halál az álomban, szeretteink féltése)

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC