IKREK

Általános jellemzés

Nyugtalanság, kíváncsiság, szertelenség, változatosságra törekvés. Az Ikrek az igazi örökmozgó, érdeklődő, mindenre kíváncsi. Imádja a társaságot, soha egyetlen buliból sem akar kimaradni, "minden lében kanál". Szeszélyes, minden percben új dolokba kezd, így néha következetlennek tunhet. Barátai jobb ha megszokják, hogy egyik percben még búskomor, a másikban harsány jókedve támad, hiszen az ikrek kettős jegy. Egyszer borzas, lompos, máskor meg mintha skatulyából húzták volna ki. Az emberek hamar megkedvelik játékossága, pajkossága, szeleburdisága miatt, hiszen a viselkedése sosem bántó. S bár könnyen barátkozik, érzelmei általában nem tartósak. Különleges stílusa utánozhatatlan, magávalragadó. E jegyből kerül ki a legtöbb újságíró, kereskedő, üzletkötő, stewardess.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 08. hétre:

Lóhere

A lóhere a gyarapodás, a jólét, a lelki egyensúly, de leginkább a szerencse jelképe. Most érzelmi és üzleti téren is sikerek érnek.

Pap

Ha a papot templomban láttad, akkor az élet mélyebb értelme most mindennél jobban foglalkoztat. Érzéseid kiváltója egy nagy sikerélmény, érzelmi ajándék.

Jókedv

Az átlagosnál gondtalanabb napok várnak rád. Egy a fontos, hogy élvezd ezt az állapotot és ne elmélkedj a múlt problémáin!

További érdekességek álmaidról:

Freud nézetei az álomról és az álomfejtésről

Halál az álomban (halál az álomban, szeretteink féltése)

Üldözés az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC