IKREK

Általános jellemzés

Nyugtalanság, kíváncsiság, szertelenség, változatosságra törekvés. Az Ikrek az igazi örökmozgó, érdeklődő, mindenre kíváncsi. Imádja a társaságot, soha egyetlen buliból sem akar kimaradni, "minden lében kanál". Szeszélyes, minden percben új dolokba kezd, így néha következetlennek tunhet. Barátai jobb ha megszokják, hogy egyik percben még búskomor, a másikban harsány jókedve támad, hiszen az ikrek kettős jegy. Egyszer borzas, lompos, máskor meg mintha skatulyából húzták volna ki. Az emberek hamar megkedvelik játékossága, pajkossága, szeleburdisága miatt, hiszen a viselkedése sosem bántó. S bár könnyen barátkozik, érzelmei általában nem tartósak. Különleges stílusa utánozhatatlan, magávalragadó. E jegyből kerül ki a legtöbb újságíró, kereskedő, üzletkötő, stewardess.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 47. hétre:

Teknős

A teknős a kitartás, szilárd védelem, magány, hidegvér jelképe. Sokat edződtél az elmúlt napok kudarcai és sikerei révén. Rádöbbentél, hogy minden küzdelemben egyedül áll az ember. Ez a tapasztalat azonban erővel és nyugalommal tölt el.

Rúzs

A rúzs azt fejezi ki, hogy a tilosba vágysz, de ezt nem vallod be magadnak. Ömagad előtt is álarcot viselsz!

Öregasszony

Szava nagy bölcsességet hordoz, amit azonban nem könnyű megfejteni. Ha szeretettel nézel rá, akkor megérzed mondanivalóját!

További érdekességek álmaidról:

Freud nézetei az álomról és az álomfejtésről

Visszatérő álmok

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC