IKREK

Általános jellemzés

Nyugtalanság, kíváncsiság, szertelenség, változatosságra törekvés. Az Ikrek az igazi örökmozgó, érdeklődő, mindenre kíváncsi. Imádja a társaságot, soha egyetlen buliból sem akar kimaradni, "minden lében kanál". Szeszélyes, minden percben új dolokba kezd, így néha következetlennek tunhet. Barátai jobb ha megszokják, hogy egyik percben még búskomor, a másikban harsány jókedve támad, hiszen az ikrek kettős jegy. Egyszer borzas, lompos, máskor meg mintha skatulyából húzták volna ki. Az emberek hamar megkedvelik játékossága, pajkossága, szeleburdisága miatt, hiszen a viselkedése sosem bántó. S bár könnyen barátkozik, érzelmei általában nem tartósak. Különleges stílusa utánozhatatlan, magávalragadó. E jegyből kerül ki a legtöbb újságíró, kereskedő, üzletkötő, stewardess.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 17. hétre:

Narancssárga

A narancssárga átmeneti szín a piros és a sárga között, most sikerült megteremtened a szellemi és érzelmi életed közötti egyensúlyt. A szélsőséges érzelmektől mentes, őszinte szeretetre való képességed most mutatkozik meg teljes fényében, amely boldogsággal tölt el téged és környezetedet is!

Erkély

Ha álmodban erkély jelent meg, akkor romantikus érzelmek uralkodnak el rajtad. Érzéseid szellemileg is nyitottabbá tesznek, kiváncsiságod rendkívüli méreteket ölt.

Rossz idő, zápor

Most a zápor egy pozitív jel álmodban. Megújulást, felfrissülést hoz, elmossa rossz emlékeidet. A napfény, ami a záport követi új utat mutat.

További érdekességek álmaidról:

Halál az álomban (halál az álomban, szeretteink féltése)

Zuhanás az álomban

Visszatérő álmok

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC