IKREK

Általános jellemzés

Nyugtalanság, kíváncsiság, szertelenség, változatosságra törekvés. Az Ikrek az igazi örökmozgó, érdeklődő, mindenre kíváncsi. Imádja a társaságot, soha egyetlen buliból sem akar kimaradni, "minden lében kanál". Szeszélyes, minden percben új dolokba kezd, így néha következetlennek tunhet. Barátai jobb ha megszokják, hogy egyik percben még búskomor, a másikban harsány jókedve támad, hiszen az ikrek kettős jegy. Egyszer borzas, lompos, máskor meg mintha skatulyából húzták volna ki. Az emberek hamar megkedvelik játékossága, pajkossága, szeleburdisága miatt, hiszen a viselkedése sosem bántó. S bár könnyen barátkozik, érzelmei általában nem tartósak. Különleges stílusa utánozhatatlan, magávalragadó. E jegyből kerül ki a legtöbb újságíró, kereskedő, üzletkötő, stewardess.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 05. hétre:

Péntek

Nagy élmények várnak rád a hétvégi eseményen, amit már olyan régóta vársz! Új embereket ismersz meg, akik a későbbikekben barátaiddá válnak.

Ösvény

Az ösvény valamely általad kitűzött cél felé visz. Ha útközben kövekbe botlottál, akkor nem igazán hiszel célodban. Ha az út sima volt, gödrök és kövek nélkül, akkor gondolatban már többször végigjártad és minden elképzelhető akadályt megszüntettél!

Árnyékok

Az álmodbeli árnyékok védelmeznek téged. Ha valaki a napokban ártani próbál neked egy misztikus segítség érkezik még mielőtt ellenséged lecsapna!

További érdekességek álmaidról:

Erotikus álmok, amelyek rémülettel töltenek el

Természetes szépülés alvással

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC