IKREK

Általános jellemzés

Nyugtalanság, kíváncsiság, szertelenség, változatosságra törekvés. Az Ikrek az igazi örökmozgó, érdeklődő, mindenre kíváncsi. Imádja a társaságot, soha egyetlen buliból sem akar kimaradni, "minden lében kanál". Szeszélyes, minden percben új dolokba kezd, így néha következetlennek tunhet. Barátai jobb ha megszokják, hogy egyik percben még búskomor, a másikban harsány jókedve támad, hiszen az ikrek kettős jegy. Egyszer borzas, lompos, máskor meg mintha skatulyából húzták volna ki. Az emberek hamar megkedvelik játékossága, pajkossága, szeleburdisága miatt, hiszen a viselkedése sosem bántó. S bár könnyen barátkozik, érzelmei általában nem tartósak. Különleges stílusa utánozhatatlan, magávalragadó. E jegyből kerül ki a legtöbb újságíró, kereskedő, üzletkötő, stewardess.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 25. hétre:

Ikrek

A két cél, amit kitűztél magad elé egyaránt fontos neked, így nem könnyű döntést hoznod, hogy melyiket valósítsd meg. Mindemellett fontos, hogy mihamarabb meghozd a döntést!

Ág

Ha álmodban száraz ág jelent meg, szomorúság ér, ha zöld, akkor új élmények, boldogság vár rád. Nézd meg a fát is, amely hordozza. Ha öreg a fa, és az ág jobbra mutat, akkor a jövőbe nézel, ha balra, akkor hajlamos vagy múltbéli dolgokon merengeni.

Lekésni valamit

Lekéstél egy vonatot, vagy egy buszt? A legjobb, ha keresel egy új közlekedési eszközt, ami a lehető leggyorsabban eljuttat célodhoz!

További érdekességek álmaidról:

Halál az álomban (halál az álomban, szeretteink féltése)

Üldözés az álomban

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC