IKREK

Általános jellemzés

Nyugtalanság, kíváncsiság, szertelenség, változatosságra törekvés. Az Ikrek az igazi örökmozgó, érdeklődő, mindenre kíváncsi. Imádja a társaságot, soha egyetlen buliból sem akar kimaradni, "minden lében kanál". Szeszélyes, minden percben új dolokba kezd, így néha következetlennek tunhet. Barátai jobb ha megszokják, hogy egyik percben még búskomor, a másikban harsány jókedve támad, hiszen az ikrek kettős jegy. Egyszer borzas, lompos, máskor meg mintha skatulyából húzták volna ki. Az emberek hamar megkedvelik játékossága, pajkossága, szeleburdisága miatt, hiszen a viselkedése sosem bántó. S bár könnyen barátkozik, érzelmei általában nem tartósak. Különleges stílusa utánozhatatlan, magávalragadó. E jegyből kerül ki a legtöbb újságíró, kereskedő, üzletkötő, stewardess.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 50. hétre:

Bögre

Ha álmodban bögre jelent meg, akkor most tele vagy lehetőségekkel. Most a legfontosabb dolog, hogy a lehető legjobb döntést hozd!

Óra

Túl sokat gondolkodsz azon, hogy mi legyen a következő lépés, pedig még az előző terveidet sem fejezted be. Próbáld jobban élvezni a jelent, és ne aggódj a jövőn!

Kandalló

Melegségre, békére, nyugalomra vágysz kedveseddel. Esténként tegyétek félre egy kicsit a munkahelyi gondokat és próbáljatok meg többet koncentrálni egymásra.

További érdekességek álmaidról:

Zuhanás az álomban

Természetes szépülés alvással

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC