IKREK

Általános jellemzés

Nyugtalanság, kíváncsiság, szertelenség, változatosságra törekvés. Az Ikrek az igazi örökmozgó, érdeklődő, mindenre kíváncsi. Imádja a társaságot, soha egyetlen buliból sem akar kimaradni, "minden lében kanál". Szeszélyes, minden percben új dolokba kezd, így néha következetlennek tunhet. Barátai jobb ha megszokják, hogy egyik percben még búskomor, a másikban harsány jókedve támad, hiszen az ikrek kettős jegy. Egyszer borzas, lompos, máskor meg mintha skatulyából húzták volna ki. Az emberek hamar megkedvelik játékossága, pajkossága, szeleburdisága miatt, hiszen a viselkedése sosem bántó. S bár könnyen barátkozik, érzelmei általában nem tartósak. Különleges stílusa utánozhatatlan, magávalragadó. E jegyből kerül ki a legtöbb újságíró, kereskedő, üzletkötő, stewardess.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 42. hétre:

Részegség

Most komoly döntést kell hoznod. Ha elmenekülsz a problémák elől, azzal még mélyebbre kerülsz, ha viszont küzdesz, hamarosan újra megtalálod magad, boldog leszel és emlékezni sem fogsz jelenlegi problémádra!

Erotikus álom ismerőssel

Itt az idő, hogy lépéseket tégy az álmodban megjelent ismerősöd felé. Álmod ugyanis most mélyebb érzéseket takar részedről, mint ahogy azt korábban sejtetted, hiszen ugyanez az álomkép nem először jelenik meg számodra!

Nyeremény

Ha a nyeremény nem túl nagy, de felmerült gondjaidat megoldhatod segítségével, akkor ez az álom szerencsét hoz! Ha azonban a nyeremény túl nagy: előfordulhat, hogy valamilyen nagy veszteséget próbálsz pótolni!

További érdekességek álmaidról:

Alvással a kreativitás szolgálatában

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC