IKREK

Általános jellemzés

Nyugtalanság, kíváncsiság, szertelenség, változatosságra törekvés. Az Ikrek az igazi örökmozgó, érdeklődő, mindenre kíváncsi. Imádja a társaságot, soha egyetlen buliból sem akar kimaradni, "minden lében kanál". Szeszélyes, minden percben új dolokba kezd, így néha következetlennek tunhet. Barátai jobb ha megszokják, hogy egyik percben még búskomor, a másikban harsány jókedve támad, hiszen az ikrek kettős jegy. Egyszer borzas, lompos, máskor meg mintha skatulyából húzták volna ki. Az emberek hamar megkedvelik játékossága, pajkossága, szeleburdisága miatt, hiszen a viselkedése sosem bántó. S bár könnyen barátkozik, érzelmei általában nem tartósak. Különleges stílusa utánozhatatlan, magávalragadó. E jegyből kerül ki a legtöbb újságíró, kereskedő, üzletkötő, stewardess.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 33. hétre:

Vízesés

A fékezhetetlen érzelmeket, a megújulásra való szenvedélyes vágyadat fejezi ki. Miután véghezvitted akaratod a megtisztulás és nyugalom lesz úrrá gondolataidon.

Pénzt találni

Pénzt találni pozitív szimbólum. Ahogy, amilyen körülmények között találtad mutatja, hogy milyen módon hasznosítod szellemi energiáidat!

Szálloda

Inkább egy személytelenebb környezetet/kapcsolatot választottál, mint egy meghittebb, több bizalmat jelentőt, ettől azonban szenvedsz, pedig csak egy kis erőt kellene gyűjtened és máris a paradicsomban érezhetnéd magad!

További érdekességek álmaidról:

Zuhanás az álomban

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC