KOS

Általános jellemzés

Ő az, aki állandóan összeütközésbe kerül környezetével, aki mindig harcol, a kudarc azonban mégsem töri le, újra és újra harcba indul. Állandó lendület, robbanékonyság jellemzi. Szereti a regényes, kalandos dolgokat, a változatosságot, ezért legjobb, ha olyan házastársat választ, aki alkalmazkodó, szelíd és sosem lázad. Otthonában praktikus. Semmit nem gyűjtöget, nincs szüksége felesleges holmikra. A házimunka csakúgy, mint minden pepecselős dolog egyszerűen nem érdekli. Kedvenc színe a vörös és a fekete.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 04. hétre:

Babakocsi

Ha álmodban babakocsi jelenik meg, akkor most a megszokottnál nagyobb szükséged van mások gondoskodó szeretetére és a gondtalanság, a védelem érzésére.

Pillangó

A lelkivilágodat tükrözi, amely most nyugtalanul keresi a helyét. Most jelentkező vágyaid vagy nagy veszélyek árán teljesülnek be, vagy a végső bukást hozzák el számodra. Keresed a jót, de dörzsölt emberek csapdájába eshetsz!

Felhő

A felhő jelképezheti az apró, zavaró gondolatokat, aggodalmaskodást, mely akadályoz haladásodban. Ugyanakkor jelképezheti a könnyedtségedet, nagy önbizalmadat, és kreativitásodat is.

További érdekességek álmaidról:

Freud nézetei az álomról és az álomfejtésről

Alvással a kreativitás szolgálatában

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC