KOS

Általános jellemzés

Ő az, aki állandóan összeütközésbe kerül környezetével, aki mindig harcol, a kudarc azonban mégsem töri le, újra és újra harcba indul. Állandó lendület, robbanékonyság jellemzi. Szereti a regényes, kalandos dolgokat, a változatosságot, ezért legjobb, ha olyan házastársat választ, aki alkalmazkodó, szelíd és sosem lázad. Otthonában praktikus. Semmit nem gyűjtöget, nincs szüksége felesleges holmikra. A házimunka csakúgy, mint minden pepecselős dolog egyszerűen nem érdekli. Kedvenc színe a vörös és a fekete.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 12. hétre:

Csengő

Valaki vagy valami, ami fontos kiment a fejedből, erre figyelmeztet a csengő hangja. Egy vendég érkezik, akivel nem beszéltél meg találkozót, viszont sokat gondoltál rá a napokban.

Park

A park azt fejezi ki, hogy most a közösségi életben próbálod megtalálni a harmóniát. Ha a parkban párokat látsz sétálni gyerekekkel, akkor a családi életben találod meg életed értelmét.

Péntek

Nagy élmények várnak rád a hétvégi eseményen, amit már olyan régóta vársz! Új embereket ismersz meg, akik a későbbikekben barátaiddá válnak.

További érdekességek álmaidról:

Freud nézetei az álomról és az álomfejtésről

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC