KOS

Általános jellemzés

Ő az, aki állandóan összeütközésbe kerül környezetével, aki mindig harcol, a kudarc azonban mégsem töri le, újra és újra harcba indul. Állandó lendület, robbanékonyság jellemzi. Szereti a regényes, kalandos dolgokat, a változatosságot, ezért legjobb, ha olyan házastársat választ, aki alkalmazkodó, szelíd és sosem lázad. Otthonában praktikus. Semmit nem gyűjtöget, nincs szüksége felesleges holmikra. A házimunka csakúgy, mint minden pepecselős dolog egyszerűen nem érdekli. Kedvenc színe a vörös és a fekete.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 42. hétre:

Völgy

A védelem érzésének, a termékenységnek és a nőiségnek a jelképe. Ha völgy jelent meg álmodban, most megtaláltad azt a széltől védett helyet, amely magad és a párod számára is a teljes nyugalmat biztosítja!

Ezüst szín

A tenger a nyugodt, de végtelen érzelmek, a kiegyensúlyozottság, illetve a ritmikusság jelképe. Most teljes harmóniában vagy környezeteddel és elégedett vagy életeddel.

Földgömb

A földgömb a magad kiteljesítésére irányuló vágyadat jelképezi. Önmagad kiteljesítését az utazásban, más népek kultúrájának megismerésében véled megtalálni. Tedd azt, amit szíved súg!

További érdekességek álmaidról:

Freud nézetei az álomról és az álomfejtésről

Halál az álomban (halál az álomban, szeretteink féltése)

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC