KOS

Általános jellemzés

Ő az, aki állandóan összeütközésbe kerül környezetével, aki mindig harcol, a kudarc azonban mégsem töri le, újra és újra harcba indul. Állandó lendület, robbanékonyság jellemzi. Szereti a regényes, kalandos dolgokat, a változatosságot, ezért legjobb, ha olyan házastársat választ, aki alkalmazkodó, szelíd és sosem lázad. Otthonában praktikus. Semmit nem gyűjtöget, nincs szüksége felesleges holmikra. A házimunka csakúgy, mint minden pepecselős dolog egyszerűen nem érdekli. Kedvenc színe a vörös és a fekete.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 47. hétre:

Párna

Most az átlagosnál hajlamosabb vagy az elkényelmesedésre. Jól jönnek össze dolgaid, ami azt sugallja számodra, hogy elengedheted magad!

Bagoly

A bagoly a több száz éves tapasztalaton alapuló bölcs nyugalom jelképe. Most a legnagyobb nyugalommal hozod legfontosabb döntéseidet, mivel átérzed, hogy az esetleges rossz lépéseidet is jóra tudod fordítani a későbbiekben.

Csábítás

A csábító most férfi-eszményedet testesíti meg. Valószínűleg most túlzott elvárásaid vannak partnereddel kapcsolatban. Előfordulhat, hogy titkos álmokat dédelgetsz, amelyek jelenlegi kapcsolatod fejlődését nem segítik elő.

További érdekességek álmaidról:

Halál az álomban (halál az álomban, szeretteink féltése)

Újdonsült anyukák álomképei

Természetes szépülés alvással

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC