KOS

Általános jellemzés

Ő az, aki állandóan összeütközésbe kerül környezetével, aki mindig harcol, a kudarc azonban mégsem töri le, újra és újra harcba indul. Állandó lendület, robbanékonyság jellemzi. Szereti a regényes, kalandos dolgokat, a változatosságot, ezért legjobb, ha olyan házastársat választ, aki alkalmazkodó, szelíd és sosem lázad. Otthonában praktikus. Semmit nem gyűjtöget, nincs szüksége felesleges holmikra. A házimunka csakúgy, mint minden pepecselős dolog egyszerűen nem érdekli. Kedvenc színe a vörös és a fekete.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 08. hétre:

Túlvilág

Ha álmodban a pokol jelent meg, lelkiismeretfurdalásod van. Mindez egy boldog jövővel kecsegtet. Ha a mennyország jelent meg, túlságosan meg vagy győződve, hogy mindig minden szituációban a lehető legtisztességesebben jársz el. Ezen azonban érdemes mélyen elgondolkodni!

Ellenőr

Megszólalt a lelkiismereted. Tudod, hogy nincs valami rendben, valamit rosszul tettél és azt is, hogy még mindig van kibúvó. Gondolkodj el: érdemes-e kibújni a felelősség alól vagy inkább vállalod tettedet?

Árnyékok

Az álmodbeli árnyékok védelmeznek téged. Ha valaki a napokban ártani próbál neked egy misztikus segítség érkezik még mielőtt ellenséged lecsapna!

További érdekességek álmaidról:

Freud nézetei az álomról és az álomfejtésről

Halál az álomban (halál az álomban, szeretteink féltése)

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC