KOS

Általános jellemzés

Ő az, aki állandóan összeütközésbe kerül környezetével, aki mindig harcol, a kudarc azonban mégsem töri le, újra és újra harcba indul. Állandó lendület, robbanékonyság jellemzi. Szereti a regényes, kalandos dolgokat, a változatosságot, ezért legjobb, ha olyan házastársat választ, aki alkalmazkodó, szelíd és sosem lázad. Otthonában praktikus. Semmit nem gyűjtöget, nincs szüksége felesleges holmikra. A házimunka csakúgy, mint minden pepecselős dolog egyszerűen nem érdekli. Kedvenc színe a vörös és a fekete.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 30. hétre:

Alma

Az alma a szerelem, a termékenység, a női mell, a tudás, a kísértés szimbóluma. Nőiességed most tetőpontján van, de most a megszokottnál sokkal jobban hajlamos vagy ezzel visszaélni!

Rejtvény

A rejtvény jelentése, hogy már közel jársz problémáid megoldásához. Már csak egy utolsó nekirugaszkodás és eléred a kívánt eredményt!

Részegség

Most komoly döntést kell hoznod. Ha elmenekülsz a problémák elől, azzal még mélyebbre kerülsz, ha viszont küzdesz, hamarosan újra megtalálod magad, boldog leszel és emlékezni sem fogsz jelenlegi problémádra!

További érdekességek álmaidról:

Erotikus álmok, amelyek rémülettel töltenek el

Újdonsült anyukák álomképei

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC