KOS

Általános jellemzés

Ő az, aki állandóan összeütközésbe kerül környezetével, aki mindig harcol, a kudarc azonban mégsem töri le, újra és újra harcba indul. Állandó lendület, robbanékonyság jellemzi. Szereti a regényes, kalandos dolgokat, a változatosságot, ezért legjobb, ha olyan házastársat választ, aki alkalmazkodó, szelíd és sosem lázad. Otthonában praktikus. Semmit nem gyűjtöget, nincs szüksége felesleges holmikra. A házimunka csakúgy, mint minden pepecselős dolog egyszerűen nem érdekli. Kedvenc színe a vörös és a fekete.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 50. hétre:

Narancssárga

A narancssárga átmeneti szín a piros és a sárga között, most sikerült megteremtened a szellemi és érzelmi életed közötti egyensúlyt. A szélsőséges érzelmektől mentes, őszinte szeretetre való képességed most mutatkozik meg teljes fényében, amely boldogsággal tölt el téged és környezetedet is!

Menekülés

Ha álmodban menekültél valaki elől, de az illető alakja nem jelent meg, csak érezted jelenlétét, akkor súlyos kérdések nyomasztanak, a lelkiismereted nem hagy nyugodni. Nem biztos, hogy elkövettél valamit, inkább csak az ősi vagy gyermekkori bűntudat próbálja kikezdeni nemrég kitűzött céljaidba vetett hitedet!

Sorsolás

A saját felelősséged elhárítására törekszel, mert túlságosan várod a sorsolás eredményét. Ne hagyatkozz túlságosan a szerencsédre!

További érdekességek álmaidról:

Visszatérő álmok

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Természetes szépülés alvással

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC