KOS

Általános jellemzés

Ő az, aki állandóan összeütközésbe kerül környezetével, aki mindig harcol, a kudarc azonban mégsem töri le, újra és újra harcba indul. Állandó lendület, robbanékonyság jellemzi. Szereti a regényes, kalandos dolgokat, a változatosságot, ezért legjobb, ha olyan házastársat választ, aki alkalmazkodó, szelíd és sosem lázad. Otthonában praktikus. Semmit nem gyűjtöget, nincs szüksége felesleges holmikra. A házimunka csakúgy, mint minden pepecselős dolog egyszerűen nem érdekli. Kedvenc színe a vörös és a fekete.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 29. hétre:

Elhagyni valamit

Most nagyon szeretnél megszabadulni valakitől, vagy valamitől. Érdemes elgondolkodnod, hogy ez a dolog később nem okoz-e nagyobb hiányérzetet, mint ahogy most gondolod!

Barát, barátnő

Ha álmodban valamelyik barátod, barátnőd jelent meg, akkor hamarosan jó híreket kapsz, amelyek megoldják gondjaidat. Ha több barátoddal is találkoztál, most rajtad a sor, hogy másokon segíts.

Szobor

A szobor énednek egy részét jelképezi, mely most életre kelhet! Egy külső esemény, valószínűleg egy másik ember szeretete ébreszt rá, hogy általad eddig még fel nem fedezett képességek, érzések szunnyadnak benned!

További érdekességek álmaidról:

Visszatérő álmok

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC