MÉRLEG

Általános jellemzés

Egyensúlyra, harmóniára törekszik. Nem szívesen keveredik bizonytalan dolgokba, mindentol óvakodik, ami a lelki nyugalmát felborítják. Gyakran halasztgatja a teendoket, nem szívesen hoz kényes természetu döntéseket, inkább másra bízza azokat. Szereti elkerülni a konfrontációt. Kiváló képessége van ahhoz, hogy kibúvókat találjon, ha kényes szituációkban helyt kellene állnia. Mindent elkövet, hogy nyugalmat teremtsen maga körül, mégsem otthonülo típus.
Érzéki és lenyugözo, ugyanakkor sznob, igyekszik mások elvárásainak megfeleloen viselkedni, eljárni, az emberek mégis vonzódnak hozzá, barátságos modora miatt. Megnyero, kedves és szellemes - társaságban megnyeroen viselkedik. Fo tulajdonságai: az elegancia és a választékosság. Nem követi feltételek nélkül a divatot, inkább mindig arra ügyel, hogy amit visel az feltétlenül jól álljon neki. Kedveli az ékszereket, kivált az aranyat, a briliánst. A giccset, az utánzatot egyenesen gyulöli.
A körülötte létezo valóságot és az embereket higgadtan, tárgyilagosan szemléli. Lelkileg finom és mély. Szereti ha elismerik a munkahelyen otthon, a családja körében is. A szerelem számára muvészet. Túláradó, gyakran nem is annyira a partnerébe, hanem magába a szerelembe szerelmes.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 50. hétre:

Fényesség

A világosság pozitív szimbólum: a tisztánlátást, az optimizmust, a dolgok jóra fordulásába vetett hitedet jelképezi, amelyek mindenképp első lépcsőfokait jelentik a sikernek.

Napraforgó

A pozitív sugárzás, a lelki nagyság, a szellemi megvilágosodás szimbóluma. A napraforgó ugyanakkor azt is jelképezi, hogy most leginkább saját érdekeid szerint cselekszel - arra fordulsz, amerről a legtöbb fényt kapod.

Lótusz

Ez a virág kibontakozásod jelképe. Ha bátor vagy és felvállalod érzéseidet, gondolataid gyönyörű virágot teremnek!

További érdekességek álmaidról:

Újdonsült anyukák álomképei

Visszatérő álmok

Természetes szépülés alvással

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC