MÉRLEG

Általános jellemzés

Egyensúlyra, harmóniára törekszik. Nem szívesen keveredik bizonytalan dolgokba, mindentol óvakodik, ami a lelki nyugalmát felborítják. Gyakran halasztgatja a teendoket, nem szívesen hoz kényes természetu döntéseket, inkább másra bízza azokat. Szereti elkerülni a konfrontációt. Kiváló képessége van ahhoz, hogy kibúvókat találjon, ha kényes szituációkban helyt kellene állnia. Mindent elkövet, hogy nyugalmat teremtsen maga körül, mégsem otthonülo típus.
Érzéki és lenyugözo, ugyanakkor sznob, igyekszik mások elvárásainak megfeleloen viselkedni, eljárni, az emberek mégis vonzódnak hozzá, barátságos modora miatt. Megnyero, kedves és szellemes - társaságban megnyeroen viselkedik. Fo tulajdonságai: az elegancia és a választékosság. Nem követi feltételek nélkül a divatot, inkább mindig arra ügyel, hogy amit visel az feltétlenül jól álljon neki. Kedveli az ékszereket, kivált az aranyat, a briliánst. A giccset, az utánzatot egyenesen gyulöli.
A körülötte létezo valóságot és az embereket higgadtan, tárgyilagosan szemléli. Lelkileg finom és mély. Szereti ha elismerik a munkahelyen otthon, a családja körében is. A szerelem számára muvészet. Túláradó, gyakran nem is annyira a partnerébe, hanem magába a szerelembe szerelmes.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 33. hétre:

Fal

A kérdés, hogy mit is jelentett számodra ez a fal álmodban? Ha védelmet valami elől, akkor erősítened kell magad, hogy fal nélkül is biztosnágban érezd magad. Ha viszont akadályoz valamiben, akkor sürgősen, gondolkodás nélkül rombold le!

Ablak

Az ablak a világhoz való viszonyulásodat mutatja meg. Az álmodbeli nyitott ablak az emberekkel való közvetlenségedet, az új információk iránti vágyadat fejezi ki. A zárt ablak lelki bezártságod szimbóluma.

Szekrény

Itt tárolsz minden fontos kelléket életedhez. Hogy mit veszel ki jelképezi, hogy hova mégy, milyen irányba tartasz.

További érdekességek álmaidról:

Freud nézetei az álomról és az álomfejtésről

Újdonsült anyukák álomképei

Üldözés az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC