MÉRLEG

Általános jellemzés

Egyensúlyra, harmóniára törekszik. Nem szívesen keveredik bizonytalan dolgokba, mindentol óvakodik, ami a lelki nyugalmát felborítják. Gyakran halasztgatja a teendoket, nem szívesen hoz kényes természetu döntéseket, inkább másra bízza azokat. Szereti elkerülni a konfrontációt. Kiváló képessége van ahhoz, hogy kibúvókat találjon, ha kényes szituációkban helyt kellene állnia. Mindent elkövet, hogy nyugalmat teremtsen maga körül, mégsem otthonülo típus.
Érzéki és lenyugözo, ugyanakkor sznob, igyekszik mások elvárásainak megfeleloen viselkedni, eljárni, az emberek mégis vonzódnak hozzá, barátságos modora miatt. Megnyero, kedves és szellemes - társaságban megnyeroen viselkedik. Fo tulajdonságai: az elegancia és a választékosság. Nem követi feltételek nélkül a divatot, inkább mindig arra ügyel, hogy amit visel az feltétlenül jól álljon neki. Kedveli az ékszereket, kivált az aranyat, a briliánst. A giccset, az utánzatot egyenesen gyulöli.
A körülötte létezo valóságot és az embereket higgadtan, tárgyilagosan szemléli. Lelkileg finom és mély. Szereti ha elismerik a munkahelyen otthon, a családja körében is. A szerelem számára muvészet. Túláradó, gyakran nem is annyira a partnerébe, hanem magába a szerelembe szerelmes.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 51. hétre:

Madár

A madár a halhatatlanságot, a lélek szárnyalását jelképezi. Ha a madár repült, akkor szabad vagy, magad ura vagy. Mindemellett lehetőség az igazi szerelem megtalálására.

Kereszt

Bárhol, bármilyen anyagon találkoztál a kereszt szimbólummal, mindenképp jót jelent. Egy magasabbrendű intelligencia kíséri most lépteidet! Minden helyzetben a jó mellett, vagy ha csak arra van lehetőséged, a kisebbik rossz mellett dönts!

&‹uml;vegajtó

Az üvegajtó lehetőséget ad arra, hogy érzékeld, mi van a túloldalon. Ez képzeletedetnek is teret ad. Ennek ellenére hidegen hagy most minden, ami a lényeges dolgokról eltereli a figyelmedet!

További érdekességek álmaidról:

Erotikus álmok, amelyek rémülettel töltenek el

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Természetes szépülés alvással

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC