MÉRLEG

Általános jellemzés

Egyensúlyra, harmóniára törekszik. Nem szívesen keveredik bizonytalan dolgokba, mindentol óvakodik, ami a lelki nyugalmát felborítják. Gyakran halasztgatja a teendoket, nem szívesen hoz kényes természetu döntéseket, inkább másra bízza azokat. Szereti elkerülni a konfrontációt. Kiváló képessége van ahhoz, hogy kibúvókat találjon, ha kényes szituációkban helyt kellene állnia. Mindent elkövet, hogy nyugalmat teremtsen maga körül, mégsem otthonülo típus.
Érzéki és lenyugözo, ugyanakkor sznob, igyekszik mások elvárásainak megfeleloen viselkedni, eljárni, az emberek mégis vonzódnak hozzá, barátságos modora miatt. Megnyero, kedves és szellemes - társaságban megnyeroen viselkedik. Fo tulajdonságai: az elegancia és a választékosság. Nem követi feltételek nélkül a divatot, inkább mindig arra ügyel, hogy amit visel az feltétlenül jól álljon neki. Kedveli az ékszereket, kivált az aranyat, a briliánst. A giccset, az utánzatot egyenesen gyulöli.
A körülötte létezo valóságot és az embereket higgadtan, tárgyilagosan szemléli. Lelkileg finom és mély. Szereti ha elismerik a munkahelyen otthon, a családja körében is. A szerelem számára muvészet. Túláradó, gyakran nem is annyira a partnerébe, hanem magába a szerelembe szerelmes.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 38. hétre:

Láz

Nagy tüzet jelent, amelyet saját vágyaid táplálnak és csak a természet bölcs harmóniája, nyugalma enyhítheti.

Szentély

Régi vágyad egy misztikus rejtély megfejtése. Megfejteni nem tudod, de ha tisztelettel közeledsz e rejtélyhez, segítségedre lesz sugalmazásaival!

Kút

A kút most a tudatalattidból előbukkanó ötleteid jelképe. Elsőre megijedhetsz ezen ötletek képtelenségén, ha azonban jobban utánagondolsz, kulcsot jelentenek nagy kérdéseid megoldásához!

További érdekességek álmaidról:

Halál az álomban (halál az álomban, szeretteink féltése)

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Alvással a kreativitás szolgálatában

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC