MÉRLEG

Általános jellemzés

Egyensúlyra, harmóniára törekszik. Nem szívesen keveredik bizonytalan dolgokba, mindentol óvakodik, ami a lelki nyugalmát felborítják. Gyakran halasztgatja a teendoket, nem szívesen hoz kényes természetu döntéseket, inkább másra bízza azokat. Szereti elkerülni a konfrontációt. Kiváló képessége van ahhoz, hogy kibúvókat találjon, ha kényes szituációkban helyt kellene állnia. Mindent elkövet, hogy nyugalmat teremtsen maga körül, mégsem otthonülo típus.
Érzéki és lenyugözo, ugyanakkor sznob, igyekszik mások elvárásainak megfeleloen viselkedni, eljárni, az emberek mégis vonzódnak hozzá, barátságos modora miatt. Megnyero, kedves és szellemes - társaságban megnyeroen viselkedik. Fo tulajdonságai: az elegancia és a választékosság. Nem követi feltételek nélkül a divatot, inkább mindig arra ügyel, hogy amit visel az feltétlenül jól álljon neki. Kedveli az ékszereket, kivált az aranyat, a briliánst. A giccset, az utánzatot egyenesen gyulöli.
A körülötte létezo valóságot és az embereket higgadtan, tárgyilagosan szemléli. Lelkileg finom és mély. Szereti ha elismerik a munkahelyen otthon, a családja körében is. A szerelem számára muvészet. Túláradó, gyakran nem is annyira a partnerébe, hanem magába a szerelembe szerelmes.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 17. hétre:

Részegség

Most komoly döntést kell hoznod. Ha elmenekülsz a problémák elől, azzal még mélyebbre kerülsz, ha viszont küzdesz, hamarosan újra megtalálod magad, boldog leszel és emlékezni sem fogsz jelenlegi problémádra!

Autó, baleset

A baleset az álmodban arra int, hogy most semmi esetre se bízz meg új ismerőseidben. Ha a baleset veled történik, akkor ismerőseid az anyagi helyzetedet veszélyeztetik. Ha a balesetet te okoztad, akkor helyrehozhatatlan hibát követtél el.

&‹uml;ldözés

Az üldözés most kifejezetten pozitív jelentést hordoz számodra. Az üldöződ, aki egy ismerősöd, közölni kíván veled valamit, te viszont nem bízol benne. Mindenképp hallgasd meg, mert tanácsával egy csapdát kerülhetsz el!

További érdekességek álmaidról:

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC