MÉRLEG

Általános jellemzés

Egyensúlyra, harmóniára törekszik. Nem szívesen keveredik bizonytalan dolgokba, mindentol óvakodik, ami a lelki nyugalmát felborítják. Gyakran halasztgatja a teendoket, nem szívesen hoz kényes természetu döntéseket, inkább másra bízza azokat. Szereti elkerülni a konfrontációt. Kiváló képessége van ahhoz, hogy kibúvókat találjon, ha kényes szituációkban helyt kellene állnia. Mindent elkövet, hogy nyugalmat teremtsen maga körül, mégsem otthonülo típus.
Érzéki és lenyugözo, ugyanakkor sznob, igyekszik mások elvárásainak megfeleloen viselkedni, eljárni, az emberek mégis vonzódnak hozzá, barátságos modora miatt. Megnyero, kedves és szellemes - társaságban megnyeroen viselkedik. Fo tulajdonságai: az elegancia és a választékosság. Nem követi feltételek nélkül a divatot, inkább mindig arra ügyel, hogy amit visel az feltétlenül jól álljon neki. Kedveli az ékszereket, kivált az aranyat, a briliánst. A giccset, az utánzatot egyenesen gyulöli.
A körülötte létezo valóságot és az embereket higgadtan, tárgyilagosan szemléli. Lelkileg finom és mély. Szereti ha elismerik a munkahelyen otthon, a családja körében is. A szerelem számára muvészet. Túláradó, gyakran nem is annyira a partnerébe, hanem magába a szerelembe szerelmes.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 47. hétre:

Teknős

A teknős a kitartás, szilárd védelem, magány, hidegvér jelképe. Sokat edződtél az elmúlt napok kudarcai és sikerei révén. Rádöbbentél, hogy minden küzdelemben egyedül áll az ember. Ez a tapasztalat azonban erővel és nyugalommal tölt el.

Nyakék

A nyakék egy nagyon finom, érzéki- erotikus jelkép. Személyiségednek, főleg a másik nemhez, az erotikához való viszonyodnak hű tükre. Mély, szenvedéllyel - de valós érzelemmel is - teli viszony jelenti most számodra a feloldódást!

Híd

"Kedvező változást jelent, de még nem voltál a ""túlparton"". Kelj át a hídon, mert csak hasznos tapasztalatok várnak ott rád!"

További érdekességek álmaidról:

Halál az álomban (halál az álomban, szeretteink féltése)

Újdonsült anyukák álomképei

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC