NYILAS

Általános jellemzés

Széleslátókörű, vidám természetű, szellemes, energikus, természetes és tele van energiával. Derűs, barátságos modora vonzza az embereket. Egyenes és szókimondó, kritikus, gyakran fejezi ki a nemtetszését. Mindezt nyersen, gyakran megbántva másokat. Nem rosszindulatú, inkább őszinte. Időérzéke nincs, mindig mindenhonnan elkésik. Szeret kibújni a felelősség alól, amiért képes mindent megtenni. Szereti a függetlenséget, ez párkapcsolataira is jellemző. A Nyilas nő soha nem avatkozik társa dolgaiba, de mindig érdeklődik társa tevékenysége iránt, néha egy-egy tanáccsal, ötlettel óvatosan kisegíti. Házias, családszerető, kiegyensúlyozott, megbízható társ. Nem féltékeny típus. De szóvá teszi, ha valamit már túlontúl gyanúsnak tart. A Nyilas férfinak nagyon meg kell gondolnia, kihez köti az életét. Kevés nő tud megbarátkozni szabadelvű gondolkodásmódjával, függetlenségre törekvésével. A családi életre teljességgel sokszor alkalmatlan. Bár vágyik gyerekekre, és nagyszerűen tud bánni velük, nem kenyere az otthonülés. Imádja az embereket, gyakran éjszaka is nekiindul egy jó buli kedvéért.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 33. hétre:

Lakat

Olyan célok elérését tűzted ki, melyeket nem neked találtak ki. Ne feszegesd a lakatot, várj, míg kinyitják neked az ajtót!

Bokor

A természet egy darabját jelképezi, ami azzal hiteget, hogy egyelőre, idő híján valami más is helyettesítheti a szabadban töltött pihenés nyújtotta örömöket, feltöltődést. Érdemes most valamilyen pár napos pihentető túrát tervezned, ez csak segíti a munkában való helytállást.

&‹uml;vegajtó

Az üvegajtó lehetőséget ad arra, hogy érzékeld, mi van a túloldalon. Ez képzeletedetnek is teret ad. Ennek ellenére hidegen hagy most minden, ami a lényeges dolgokról eltereli a figyelmedet!

További érdekességek álmaidról:

Újdonsült anyukák álomképei

Üldözés az álomban

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC