NYILAS

Általános jellemzés

Széleslátókörű, vidám természetű, szellemes, energikus, természetes és tele van energiával. Derűs, barátságos modora vonzza az embereket. Egyenes és szókimondó, kritikus, gyakran fejezi ki a nemtetszését. Mindezt nyersen, gyakran megbántva másokat. Nem rosszindulatú, inkább őszinte. Időérzéke nincs, mindig mindenhonnan elkésik. Szeret kibújni a felelősség alól, amiért képes mindent megtenni. Szereti a függetlenséget, ez párkapcsolataira is jellemző. A Nyilas nő soha nem avatkozik társa dolgaiba, de mindig érdeklődik társa tevékenysége iránt, néha egy-egy tanáccsal, ötlettel óvatosan kisegíti. Házias, családszerető, kiegyensúlyozott, megbízható társ. Nem féltékeny típus. De szóvá teszi, ha valamit már túlontúl gyanúsnak tart. A Nyilas férfinak nagyon meg kell gondolnia, kihez köti az életét. Kevés nő tud megbarátkozni szabadelvű gondolkodásmódjával, függetlenségre törekvésével. A családi életre teljességgel sokszor alkalmatlan. Bár vágyik gyerekekre, és nagyszerűen tud bánni velük, nem kenyere az otthonülés. Imádja az embereket, gyakran éjszaka is nekiindul egy jó buli kedvéért.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 42. hétre:

Gondoskodás

A felelősségvállalást jelképezi egy illetőért, akit már régóta ismersz. Mindez kifejezi ragaszkodásodat is, ami kölcsönös.

Fal

A kérdés, hogy mit is jelentett számodra ez a fal álmodban? Ha védelmet valami elől, akkor erősítened kell magad, hogy fal nélkül is biztosnágban érezd magad. Ha viszont akadályoz valamiben, akkor sürgősen, gondolkodás nélkül rombold le!

Bálvány

Elveszítetted saját életed irányítását. Mivel a bálványt te építetted, te is rombolhatod le. Ezzel visszanyerheted hitedet és újra igaz értékek felé haladhatsz.

További érdekességek álmaidról:

Freud nézetei az álomról és az álomfejtésről

Visszatérő álmok

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC