NYILAS

Általános jellemzés

Széleslátókörű, vidám természetű, szellemes, energikus, természetes és tele van energiával. Derűs, barátságos modora vonzza az embereket. Egyenes és szókimondó, kritikus, gyakran fejezi ki a nemtetszését. Mindezt nyersen, gyakran megbántva másokat. Nem rosszindulatú, inkább őszinte. Időérzéke nincs, mindig mindenhonnan elkésik. Szeret kibújni a felelősség alól, amiért képes mindent megtenni. Szereti a függetlenséget, ez párkapcsolataira is jellemző. A Nyilas nő soha nem avatkozik társa dolgaiba, de mindig érdeklődik társa tevékenysége iránt, néha egy-egy tanáccsal, ötlettel óvatosan kisegíti. Házias, családszerető, kiegyensúlyozott, megbízható társ. Nem féltékeny típus. De szóvá teszi, ha valamit már túlontúl gyanúsnak tart. A Nyilas férfinak nagyon meg kell gondolnia, kihez köti az életét. Kevés nő tud megbarátkozni szabadelvű gondolkodásmódjával, függetlenségre törekvésével. A családi életre teljességgel sokszor alkalmatlan. Bár vágyik gyerekekre, és nagyszerűen tud bánni velük, nem kenyere az otthonülés. Imádja az embereket, gyakran éjszaka is nekiindul egy jó buli kedvéért.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 30. hétre:

Szív

Érzelmi energiáink forrása. Álmainkban ritkán jelenik meg, de akkor fontos jelentést hordoz belső lényegünkről. Színétől, dobogásásnak ütemétől függően szeretetünk intenzitásának jelképe.

Ellenőr

Megszólalt a lelkiismereted. Tudod, hogy nincs valami rendben, valamit rosszul tettél és azt is, hogy még mindig van kibúvó. Gondolkodj el: érdemes-e kibújni a felelősség alól vagy inkább vállalod tettedet?

Rendőr

Egy újonnan kialakult szabály, amit el kell fogadnod, bár ezt nem szívesen teszed.

További érdekességek álmaidról:

Halál az álomban (halál az álomban, szeretteink féltése)

Zuhanás az álomban

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC