NYILAS

Általános jellemzés

Széleslátókörű, vidám természetű, szellemes, energikus, természetes és tele van energiával. Derűs, barátságos modora vonzza az embereket. Egyenes és szókimondó, kritikus, gyakran fejezi ki a nemtetszését. Mindezt nyersen, gyakran megbántva másokat. Nem rosszindulatú, inkább őszinte. Időérzéke nincs, mindig mindenhonnan elkésik. Szeret kibújni a felelősség alól, amiért képes mindent megtenni. Szereti a függetlenséget, ez párkapcsolataira is jellemző. A Nyilas nő soha nem avatkozik társa dolgaiba, de mindig érdeklődik társa tevékenysége iránt, néha egy-egy tanáccsal, ötlettel óvatosan kisegíti. Házias, családszerető, kiegyensúlyozott, megbízható társ. Nem féltékeny típus. De szóvá teszi, ha valamit már túlontúl gyanúsnak tart. A Nyilas férfinak nagyon meg kell gondolnia, kihez köti az életét. Kevés nő tud megbarátkozni szabadelvű gondolkodásmódjával, függetlenségre törekvésével. A családi életre teljességgel sokszor alkalmatlan. Bár vágyik gyerekekre, és nagyszerűen tud bánni velük, nem kenyere az otthonülés. Imádja az embereket, gyakran éjszaka is nekiindul egy jó buli kedvéért.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 05. hétre:

Számítógép

A számítógép a tisztaság, a józanság, a rendezettség jelképe. Most semmire nem vágysz jobban, minthogy rendet teremts munkahelyi feladataidban és érzelmi életedben.

Kút

A kút most a tudatalattidból előbukkanó ötleteid jelképe. Elsőre megijedhetsz ezen ötletek képtelenségén, ha azonban jobban utánagondolsz, kulcsot jelentenek nagy kérdéseid megoldásához!

Hegy

A magasra tett mérce, a kihívás, a próbatétel szimbóluma. A napokban kitűzött, elérendő céljaidat tisztán látod, és mivel az utadat nehezítő akadályokat is számításba vetted, nagy az esélyed, hogy sikerrel jársz!

További érdekességek álmaidról:

Üldözés az álomban

Alvással a kreativitás szolgálatában

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC