NYILAS

Általános jellemzés

Széleslátókörű, vidám természetű, szellemes, energikus, természetes és tele van energiával. Derűs, barátságos modora vonzza az embereket. Egyenes és szókimondó, kritikus, gyakran fejezi ki a nemtetszését. Mindezt nyersen, gyakran megbántva másokat. Nem rosszindulatú, inkább őszinte. Időérzéke nincs, mindig mindenhonnan elkésik. Szeret kibújni a felelősség alól, amiért képes mindent megtenni. Szereti a függetlenséget, ez párkapcsolataira is jellemző. A Nyilas nő soha nem avatkozik társa dolgaiba, de mindig érdeklődik társa tevékenysége iránt, néha egy-egy tanáccsal, ötlettel óvatosan kisegíti. Házias, családszerető, kiegyensúlyozott, megbízható társ. Nem féltékeny típus. De szóvá teszi, ha valamit már túlontúl gyanúsnak tart. A Nyilas férfinak nagyon meg kell gondolnia, kihez köti az életét. Kevés nő tud megbarátkozni szabadelvű gondolkodásmódjával, függetlenségre törekvésével. A családi életre teljességgel sokszor alkalmatlan. Bár vágyik gyerekekre, és nagyszerűen tud bánni velük, nem kenyere az otthonülés. Imádja az embereket, gyakran éjszaka is nekiindul egy jó buli kedvéért.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 38. hétre:

Barát, barátnő

Ha álmodban valamelyik barátod, barátnőd jelent meg, akkor hamarosan jó híreket kapsz, amelyek megoldják gondjaidat. Ha több barátoddal is találkoztál, most rajtad a sor, hogy másokon segíts.

Híd

"Kedvező változást jelent, de még nem voltál a ""túlparton"". Kelj át a hídon, mert csak hasznos tapasztalatok várnak ott rád!"

Rózsa

A szerelem és az áldozat jelképe. Egy kapcsolat, mely nagy áldozatokat igényel, az őszinte és a mély érzés annak elmúlása után is örökké tart.

További érdekességek álmaidról:

Freud nézetei az álomról és az álomfejtésről

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC