NYILAS

Általános jellemzés

Széleslátókörű, vidám természetű, szellemes, energikus, természetes és tele van energiával. Derűs, barátságos modora vonzza az embereket. Egyenes és szókimondó, kritikus, gyakran fejezi ki a nemtetszését. Mindezt nyersen, gyakran megbántva másokat. Nem rosszindulatú, inkább őszinte. Időérzéke nincs, mindig mindenhonnan elkésik. Szeret kibújni a felelősség alól, amiért képes mindent megtenni. Szereti a függetlenséget, ez párkapcsolataira is jellemző. A Nyilas nő soha nem avatkozik társa dolgaiba, de mindig érdeklődik társa tevékenysége iránt, néha egy-egy tanáccsal, ötlettel óvatosan kisegíti. Házias, családszerető, kiegyensúlyozott, megbízható társ. Nem féltékeny típus. De szóvá teszi, ha valamit már túlontúl gyanúsnak tart. A Nyilas férfinak nagyon meg kell gondolnia, kihez köti az életét. Kevés nő tud megbarátkozni szabadelvű gondolkodásmódjával, függetlenségre törekvésével. A családi életre teljességgel sokszor alkalmatlan. Bár vágyik gyerekekre, és nagyszerűen tud bánni velük, nem kenyere az otthonülés. Imádja az embereket, gyakran éjszaka is nekiindul egy jó buli kedvéért.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 50. hétre:

Narancssárga

A narancssárga átmeneti szín a piros és a sárga között, most sikerült megteremtened a szellemi és érzelmi életed közötti egyensúlyt. A szélsőséges érzelmektől mentes, őszinte szeretetre való képességed most mutatkozik meg teljes fényében, amely boldogsággal tölt el téged és környezetedet is!

Lóhere

A lóhere a gyarapodás, a jólét, a lelki egyensúly, de leginkább a szerencse jelképe. Most érzelmi és üzleti téren is sikerek érnek.

&‹uml;res edény

Egy lehetőséget jelent, az edényt azzal töltöd meg amivel akarod. Vizsgáld meg mi fér bele és mire a legalkalmasabb!

További érdekességek álmaidról:

Freud nézetei az álomról és az álomfejtésről

Újdonsült anyukák álomképei

Természetes szépülés alvással

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC