NYILAS

Általános jellemzés

Széleslátókörű, vidám természetű, szellemes, energikus, természetes és tele van energiával. Derűs, barátságos modora vonzza az embereket. Egyenes és szókimondó, kritikus, gyakran fejezi ki a nemtetszését. Mindezt nyersen, gyakran megbántva másokat. Nem rosszindulatú, inkább őszinte. Időérzéke nincs, mindig mindenhonnan elkésik. Szeret kibújni a felelősség alól, amiért képes mindent megtenni. Szereti a függetlenséget, ez párkapcsolataira is jellemző. A Nyilas nő soha nem avatkozik társa dolgaiba, de mindig érdeklődik társa tevékenysége iránt, néha egy-egy tanáccsal, ötlettel óvatosan kisegíti. Házias, családszerető, kiegyensúlyozott, megbízható társ. Nem féltékeny típus. De szóvá teszi, ha valamit már túlontúl gyanúsnak tart. A Nyilas férfinak nagyon meg kell gondolnia, kihez köti az életét. Kevés nő tud megbarátkozni szabadelvű gondolkodásmódjával, függetlenségre törekvésével. A családi életre teljességgel sokszor alkalmatlan. Bár vágyik gyerekekre, és nagyszerűen tud bánni velük, nem kenyere az otthonülés. Imádja az embereket, gyakran éjszaka is nekiindul egy jó buli kedvéért.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 47. hétre:

Erotikus álom ismerőssel

Itt az idő, hogy lépéseket tégy az álmodban megjelent ismerősöd felé. Álmod ugyanis most mélyebb érzéseket takar részedről, mint ahogy azt korábban sejtetted, hiszen ugyanez az álomkép nem először jelenik meg számodra!

Madárcsicsergés

A madárcsicsergés a lelki felfrissülést, a természet adta érzékek ébredését, érzelmeid megújulását jelképezi. Ébredéskor érdemes ötletelned, mert napi teendőidet így sokkal gördülékenyebben, kreatívabban és gyorsabban viszed véghez.

Nyeremény

Ha a nyeremény nem túl nagy, de felmerült gondjaidat megoldhatod segítségével, akkor ez az álom szerencsét hoz! Ha azonban a nyeremény túl nagy: előfordulhat, hogy valamilyen nagy veszteséget próbálsz pótolni!

További érdekességek álmaidról:

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Természetes szépülés alvással

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC