NYILAS

Általános jellemzés

Széleslátókörű, vidám természetű, szellemes, energikus, természetes és tele van energiával. Derűs, barátságos modora vonzza az embereket. Egyenes és szókimondó, kritikus, gyakran fejezi ki a nemtetszését. Mindezt nyersen, gyakran megbántva másokat. Nem rosszindulatú, inkább őszinte. Időérzéke nincs, mindig mindenhonnan elkésik. Szeret kibújni a felelősség alól, amiért képes mindent megtenni. Szereti a függetlenséget, ez párkapcsolataira is jellemző. A Nyilas nő soha nem avatkozik társa dolgaiba, de mindig érdeklődik társa tevékenysége iránt, néha egy-egy tanáccsal, ötlettel óvatosan kisegíti. Házias, családszerető, kiegyensúlyozott, megbízható társ. Nem féltékeny típus. De szóvá teszi, ha valamit már túlontúl gyanúsnak tart. A Nyilas férfinak nagyon meg kell gondolnia, kihez köti az életét. Kevés nő tud megbarátkozni szabadelvű gondolkodásmódjával, függetlenségre törekvésével. A családi életre teljességgel sokszor alkalmatlan. Bár vágyik gyerekekre, és nagyszerűen tud bánni velük, nem kenyere az otthonülés. Imádja az embereket, gyakran éjszaka is nekiindul egy jó buli kedvéért.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 29. hétre:

Barátok

Barátaid megjelenése álmodban jó híreket, pozitív változást jelez, amely megoldja gondjaidat! Ha jelenleg nincsenek problémáid, akkor most mások igénylik a te segítségedet.

Lépcsők

A lépcsők a lelki fejlődés fokait szimbolizálják. Ha álmodban még messze vagy a lépcső legfelső fokától, akkor elégedetlen vagy eredményeiddel. Ha a lépcsősor legtetején állsz, akkor önteltséged tetőfokára hág.

Öregasszony

Szava nagy bölcsességet hordoz, amit azonban nem könnyű megfejteni. Ha szeretettel nézel rá, akkor megérzed mondanivalóját!

További érdekességek álmaidról:

Halál az álomban (halál az álomban, szeretteink féltése)

Visszatérő álmok

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC