OROSZLÁN

Általános jellemzés

Óriási szíve van, szeretetre méltó, mindenki szereti annak ellenére, hogy mindig ügyel arra, hogy valamiben a többiek fölé kerekedjen. Szüksége van a társaságra, a "közönségre". Békés és nagylelkű, adakozó, de hajlamos a dühkitörésekre, ilyenkor azokat is megbántja, akik az égegyadta világon semmit nem követtek el ellene. Királyi megjelenése tekintélyt követel, ami gesztusaiban is megnyilvánul. Lelkesedő típus, sok mindenkit képes magával ragadni. Szigorú erkölcsi elvei vannak, soha nem alattomos, kicsinyes. Csak szemtől szembe támad. Versengő szellemű. Szereti az eleganciát és minden a tekintélyét hangsúlyozó dolgot: az élénk színeket, a látványos kiegészítőket, ékszereket.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 42. hétre:

Nyeremény

Ha a nyeremény nem túl nagy, de felmerült gondjaidat megoldhatod segítségével, akkor ez az álom szerencsét hoz! Ha azonban a nyeremény túl nagy: előfordulhat, hogy valamilyen nagy veszteséget próbálsz pótolni!

Részegség

Most komoly döntést kell hoznod. Ha elmenekülsz a problémák elől, azzal még mélyebbre kerülsz, ha viszont küzdesz, hamarosan újra megtalálod magad, boldog leszel és emlékezni sem fogsz jelenlegi problémádra!

Bika

A bika az erő, a kitartás, a vak indulat jelképe. Most a legapróbb nézetkülönbségek is indulatossá tesznek. Próbálj meg uralkodni érzéseiden, mert végzetes pusztításokat okozhatsz környezetedben!

További érdekességek álmaidról:

Freud nézetei az álomról és az álomfejtésről

Üldözés az álomban

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC