OROSZLÁN

Általános jellemzés

Óriási szíve van, szeretetre méltó, mindenki szereti annak ellenére, hogy mindig ügyel arra, hogy valamiben a többiek fölé kerekedjen. Szüksége van a társaságra, a "közönségre". Békés és nagylelkű, adakozó, de hajlamos a dühkitörésekre, ilyenkor azokat is megbántja, akik az égegyadta világon semmit nem követtek el ellene. Királyi megjelenése tekintélyt követel, ami gesztusaiban is megnyilvánul. Lelkesedő típus, sok mindenkit képes magával ragadni. Szigorú erkölcsi elvei vannak, soha nem alattomos, kicsinyes. Csak szemtől szembe támad. Versengő szellemű. Szereti az eleganciát és minden a tekintélyét hangsúlyozó dolgot: az élénk színeket, a látványos kiegészítőket, ékszereket.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 12. hétre:

Baráti kör

Barátaid megjelenése álmodban pozitív változást jelent számodra, egyikük tanácsa gyökeresen megváltoztathatja életed!

Homok

A homok jelképezi, hogy hírnévről és dicséretről álmodozol, vágysz az az elismerésre, de a kihívásokra is, a sikerekért most kész vagy mindent meg is tenni.

Óra

Túl sokat gondolkodsz azon, hogy mi legyen a következő lépés, pedig még az előző terveidet sem fejezted be. Próbáld jobban élvezni a jelent, és ne aggódj a jövőn!

További érdekességek álmaidról:

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Természetes szépülés alvással

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC