OROSZLÁN

Általános jellemzés

Óriási szíve van, szeretetre méltó, mindenki szereti annak ellenére, hogy mindig ügyel arra, hogy valamiben a többiek fölé kerekedjen. Szüksége van a társaságra, a "közönségre". Békés és nagylelkű, adakozó, de hajlamos a dühkitörésekre, ilyenkor azokat is megbántja, akik az égegyadta világon semmit nem követtek el ellene. Királyi megjelenése tekintélyt követel, ami gesztusaiban is megnyilvánul. Lelkesedő típus, sok mindenkit képes magával ragadni. Szigorú erkölcsi elvei vannak, soha nem alattomos, kicsinyes. Csak szemtől szembe támad. Versengő szellemű. Szereti az eleganciát és minden a tekintélyét hangsúlyozó dolgot: az élénk színeket, a látványos kiegészítőket, ékszereket.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 05. hétre:

Esernyő

A túlzott óvatosságodat, biztonság utáni vágyadat fejezi ki. Ezzel azonban elzárod magad a fejlődés lehetőségétől.

Rom

A környezetedben létező dolgok magányosságát jelképezi. A leomlott falak között nem találsz ép tárgyat, ami hitet adna, pedig ha jobban körülnézel, akkor kincsekre bukkanhatsz!

Folyó

A folyó jelképe a folytonos mozgásnak, változásnak, megújulásnak, de a megtisztulásnak és az ösztönösségnek is. Amit most érzékeid súgnak, lesz helyes döntéseid alapja.

További érdekességek álmaidról:

Visszatérő álmok

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC