OROSZLÁN

Általános jellemzés

Óriási szíve van, szeretetre méltó, mindenki szereti annak ellenére, hogy mindig ügyel arra, hogy valamiben a többiek fölé kerekedjen. Szüksége van a társaságra, a "közönségre". Békés és nagylelkű, adakozó, de hajlamos a dühkitörésekre, ilyenkor azokat is megbántja, akik az égegyadta világon semmit nem követtek el ellene. Királyi megjelenése tekintélyt követel, ami gesztusaiban is megnyilvánul. Lelkesedő típus, sok mindenkit képes magával ragadni. Szigorú erkölcsi elvei vannak, soha nem alattomos, kicsinyes. Csak szemtől szembe támad. Versengő szellemű. Szereti az eleganciát és minden a tekintélyét hangsúlyozó dolgot: az élénk színeket, a látványos kiegészítőket, ékszereket.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 04. hétre:

Bárány

A bárány szelídségednek, de jóhiszeműségednek is jelképe. Használd tapasztalataidat a kényes szituációkban!

Folyó

A folyó jelképe a folytonos mozgásnak, változásnak, megújulásnak, de a megtisztulásnak és az ösztönösségnek is. Amit most érzékeid súgnak, lesz helyes döntéseid alapja.

Ételek

Az ételek a testi, lelki hiány jelképei. Ha éhes vagy, akkor fantáziád teremti meg a megoldást. A húsok főként a testi vágyakra utalnak, a zöldségek az egészségre, a gyümölcsök pedig be nem váltott ígáretekre.

További érdekességek álmaidról:

Visszatérő álmok

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC