OROSZLÁN

Általános jellemzés

Óriási szíve van, szeretetre méltó, mindenki szereti annak ellenére, hogy mindig ügyel arra, hogy valamiben a többiek fölé kerekedjen. Szüksége van a társaságra, a "közönségre". Békés és nagylelkű, adakozó, de hajlamos a dühkitörésekre, ilyenkor azokat is megbántja, akik az égegyadta világon semmit nem követtek el ellene. Királyi megjelenése tekintélyt követel, ami gesztusaiban is megnyilvánul. Lelkesedő típus, sok mindenkit képes magával ragadni. Szigorú erkölcsi elvei vannak, soha nem alattomos, kicsinyes. Csak szemtől szembe támad. Versengő szellemű. Szereti az eleganciát és minden a tekintélyét hangsúlyozó dolgot: az élénk színeket, a látványos kiegészítőket, ékszereket.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 51. hétre:

Ág

Ha álmodban száraz ág jelent meg, szomorúság ér, ha zöld, akkor új élmények, boldogság vár rád. Nézd meg a fát is, amely hordozza. Ha öreg a fa, és az ág jobbra mutat, akkor a jövőbe nézel, ha balra, akkor hajlamos vagy múltbéli dolgokon merengeni.

Erotika

"Álmod most egyértelműen azt fejezi ki, hogy párkapcsolatod kezd egyre unottabbá válni annak ellenére, hogy fontosak vagytok egymásnak. Most a legfontosabb, hogy ebből a ""barátok"" semmit ne vegyenek észre!"

Oroszlán

A testi-lelki erő és az uralkodó hajlam szimbóluma. Ha álmodban felfal, akkor valaki hatalmába kerített, aki ugyanakkor védelmet is nyújt számodra ezután.

További érdekességek álmaidról:

Halál az álomban (halál az álomban, szeretteink féltése)

Üldözés az álomban

Visszatérő álmok

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC