OROSZLÁN

Általános jellemzés

Óriási szíve van, szeretetre méltó, mindenki szereti annak ellenére, hogy mindig ügyel arra, hogy valamiben a többiek fölé kerekedjen. Szüksége van a társaságra, a "közönségre". Békés és nagylelkű, adakozó, de hajlamos a dühkitörésekre, ilyenkor azokat is megbántja, akik az égegyadta világon semmit nem követtek el ellene. Királyi megjelenése tekintélyt követel, ami gesztusaiban is megnyilvánul. Lelkesedő típus, sok mindenkit képes magával ragadni. Szigorú erkölcsi elvei vannak, soha nem alattomos, kicsinyes. Csak szemtől szembe támad. Versengő szellemű. Szereti az eleganciát és minden a tekintélyét hangsúlyozó dolgot: az élénk színeket, a látványos kiegészítőket, ékszereket.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 50. hétre:

Szökőkút

Mélyből feltörő erő, bölcsesség, egészség. Ne törekedj a teljes megértésre, inkább higgy!

Autó

Önállóságra való törekvésedet fejezi ki, főleg, ha az autót te vezetted. Célod, hogy teljes mértékben te irányítsd életed.

Jelszó

Egy kulcsot jelent, amivel hozzáférhetsz dolgaidhoz, melyek fontosak neked. Ha elfelejtetted, akkor túlértékelted a rejtett dolgok jelentőségét, ha többször jelent meg álmodban, akkor pedig kezdesz függővé válni tőlük.

További érdekességek álmaidról:

Üldözés az álomban

Alvással a kreativitás szolgálatában

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC