OROSZLÁN

Általános jellemzés

Óriási szíve van, szeretetre méltó, mindenki szereti annak ellenére, hogy mindig ügyel arra, hogy valamiben a többiek fölé kerekedjen. Szüksége van a társaságra, a "közönségre". Békés és nagylelkű, adakozó, de hajlamos a dühkitörésekre, ilyenkor azokat is megbántja, akik az égegyadta világon semmit nem követtek el ellene. Királyi megjelenése tekintélyt követel, ami gesztusaiban is megnyilvánul. Lelkesedő típus, sok mindenkit képes magával ragadni. Szigorú erkölcsi elvei vannak, soha nem alattomos, kicsinyes. Csak szemtől szembe támad. Versengő szellemű. Szereti az eleganciát és minden a tekintélyét hangsúlyozó dolgot: az élénk színeket, a látványos kiegészítőket, ékszereket.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 20. hétre:

Fényesség

A világosság pozitív szimbólum: a tisztánlátást, az optimizmust, a dolgok jóra fordulásába vetett hitedet jelképezi, amelyek mindenképp első lépcsőfokait jelentik a sikernek.

Szék

A szék arra int álmodban, hogy hagyj egy percet magadnak, gondolkodj el a következő lépésen. Nem a pihenést szimbolizálja, hanem a relaxálást, rendezendő ügyeidenk nyugodt végig-gondolását.

Hegyvidék

A hegyvidék képzelőerőd intenzitását fejezi ki. A napokban érdemes bevetni legvadabb fantáziádat céljaid elérése érdekében!

További érdekességek álmaidról:

Természetes szépülés alvással

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC