OROSZLÁN

Általános jellemzés

Óriási szíve van, szeretetre méltó, mindenki szereti annak ellenére, hogy mindig ügyel arra, hogy valamiben a többiek fölé kerekedjen. Szüksége van a társaságra, a "közönségre". Békés és nagylelkű, adakozó, de hajlamos a dühkitörésekre, ilyenkor azokat is megbántja, akik az égegyadta világon semmit nem követtek el ellene. Királyi megjelenése tekintélyt követel, ami gesztusaiban is megnyilvánul. Lelkesedő típus, sok mindenkit képes magával ragadni. Szigorú erkölcsi elvei vannak, soha nem alattomos, kicsinyes. Csak szemtől szembe támad. Versengő szellemű. Szereti az eleganciát és minden a tekintélyét hangsúlyozó dolgot: az élénk színeket, a látványos kiegészítőket, ékszereket.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 47. hétre:

Rózsa

A szerelem és az áldozat jelképe. Egy kapcsolat, mely nagy áldozatokat igényel, az őszinte és a mély érzés annak elmúlása után is örökké tart.

Madárcsicsergés

A madárcsicsergés a lelki felfrissülést, a természet adta érzékek ébredését, érzelmeid megújulását jelképezi. Ébredéskor érdemes ötletelned, mert napi teendőidet így sokkal gördülékenyebben, kreatívabban és gyorsabban viszed véghez.

Léggömb

Ha magasan száll, akkor most élénk képzelőd bajba sodorhat, vágyaid könnyen messze kalandoznatnak!

További érdekességek álmaidról:

Erotikus álmok, amelyek rémülettel töltenek el

Halál az álomban (halál az álomban, szeretteink féltése)

Újdonsült anyukák álomképei

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC