OROSZLÁN

Általános jellemzés

Óriási szíve van, szeretetre méltó, mindenki szereti annak ellenére, hogy mindig ügyel arra, hogy valamiben a többiek fölé kerekedjen. Szüksége van a társaságra, a "közönségre". Békés és nagylelkű, adakozó, de hajlamos a dühkitörésekre, ilyenkor azokat is megbántja, akik az égegyadta világon semmit nem követtek el ellene. Királyi megjelenése tekintélyt követel, ami gesztusaiban is megnyilvánul. Lelkesedő típus, sok mindenkit képes magával ragadni. Szigorú erkölcsi elvei vannak, soha nem alattomos, kicsinyes. Csak szemtől szembe támad. Versengő szellemű. Szereti az eleganciát és minden a tekintélyét hangsúlyozó dolgot: az élénk színeket, a látványos kiegészítőket, ékszereket.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 33. hétre:

Szobor

A szobor énednek egy részét jelképezi, mely most életre kelhet! Egy külső esemény, valószínűleg egy másik ember szeretete ébreszt rá, hogy általad eddig még fel nem fedezett képességek, érzések szunnyadnak benned!

Gyümölcsök

A természetességet, a jól végzett munkát, a célok, tervek beteljesülését jelképezik. Ha a gyümölcsöket szépen egymásra rendezted és egy nagy tálban az asztal közepére helyezted, akkor őszinte barátok érkeznek hozzád, akik együtt örülnek veled sikereidnek.

Rét

Tisztánlátásodat, nyíltságodat, kiegyensúlyozottságodat jelképezi. Ha a réten virágok vannak, nagy boldogság vár rád!

További érdekességek álmaidról:

Üldözés az álomban

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC