OROSZLÁN

Általános jellemzés

Óriási szíve van, szeretetre méltó, mindenki szereti annak ellenére, hogy mindig ügyel arra, hogy valamiben a többiek fölé kerekedjen. Szüksége van a társaságra, a "közönségre". Békés és nagylelkű, adakozó, de hajlamos a dühkitörésekre, ilyenkor azokat is megbántja, akik az égegyadta világon semmit nem követtek el ellene. Királyi megjelenése tekintélyt követel, ami gesztusaiban is megnyilvánul. Lelkesedő típus, sok mindenkit képes magával ragadni. Szigorú erkölcsi elvei vannak, soha nem alattomos, kicsinyes. Csak szemtől szembe támad. Versengő szellemű. Szereti az eleganciát és minden a tekintélyét hangsúlyozó dolgot: az élénk színeket, a látványos kiegészítőket, ékszereket.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 25. hétre:

Sorsolás

A saját felelősséged elhárítására törekszel, mert túlságosan várod a sorsolás eredményét. Ne hagyatkozz túlságosan a szerencsédre!

Mosoly

Ha őszinte, akkor ébren is mosolyogni fogsz. Ha őszintétlen, vigyázz barátaiddal!

Barlang

A barlang a tudatalattid, a lelki mélységed, és a védelem utáni vágyad kifejezője. Most a jelentéktelen, apró kudarcok is mélyen elgondolkodtatnak, ami maximalizmusodat jelenti. Gondolj most arra, hogy a tökéletességre való túlzott törekvés ugyanolyan csapda lehet, mint a minimalizmus!

További érdekességek álmaidról:

Újdonsült anyukák álomképei

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC