OROSZLÁN

Általános jellemzés

Óriási szíve van, szeretetre méltó, mindenki szereti annak ellenére, hogy mindig ügyel arra, hogy valamiben a többiek fölé kerekedjen. Szüksége van a társaságra, a "közönségre". Békés és nagylelkű, adakozó, de hajlamos a dühkitörésekre, ilyenkor azokat is megbántja, akik az égegyadta világon semmit nem követtek el ellene. Királyi megjelenése tekintélyt követel, ami gesztusaiban is megnyilvánul. Lelkesedő típus, sok mindenkit képes magával ragadni. Szigorú erkölcsi elvei vannak, soha nem alattomos, kicsinyes. Csak szemtől szembe támad. Versengő szellemű. Szereti az eleganciát és minden a tekintélyét hangsúlyozó dolgot: az élénk színeket, a látványos kiegészítőket, ékszereket.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 38. hétre:

Lakat

Olyan célok elérését tűzted ki, melyeket nem neked találtak ki. Ne feszegesd a lakatot, várj, míg kinyitják neked az ajtót!

Autó, baleset

A baleset az álmodban arra int, hogy most semmi esetre se bízz meg új ismerőseidben. Ha a baleset veled történik, akkor ismerőseid az anyagi helyzetedet veszélyeztetik. Ha a balesetet te okoztad, akkor helyrehozhatatlan hibát követtél el.

Játék

A játék azt jelképezi, hogy mostanában nagy örömödet leled minden tevékenységedben. Mindez nagy szabadságérzettel tölt el és a jó ötletek táptalaja lehet!

További érdekességek álmaidról:

Erotikus álmok, amelyek rémülettel töltenek el

Üldözés az álomban

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC