RÁK

Általános jellemzés

A Rák típus legjellemzőbb tulajdonságai: visszahúzódó, érzékeny, családszerető. Alkalmazkodó-képességének kitűnő, hamar hozzászokik az új helyzetekhez, gyorsan köt barátságot, de ezek a kapcsolatok általában felszínesek. Könnyen megsértődik, rögtön visszavonul és lemond barátjáról. A Rák jegy szülöttei nagyon nőiesek, anyáskodók, háziasak, gondoskodók. Mindenük a család, az otthon, melynek csinosítására rengeteg időt fordítanak. A lakása barátságos, de gyakran túlzsúfolt, mert csecsebecsét megőriz, sőt kifejezetten gyűjt. Imádja a régi bélyegeket, régi pénzeket, érméket, a festményeket, régiségeket. Külsejére sokat ad, sokat áll a tükör előtt.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 17. hétre:

Csillag

Ha csillagokkal álmodtál, akkor munkádban kitüntetnek, barátaid viszont elfordulhatnak tőled. Ha álmodban sok csillag jelent meg, akkor vágyaid még elérhetetlen távolságban vannak, aminek oka, hogy többet ábrándozol, mint amennyit cselekszel.

Függöny

Szereted ezt a függönyt, valamit eltakar előled, illetve téged is elrejt. Ettől függetlenül mégis azt jelképezi, hogy van valami a túloldalon, amit nem lehet nem tudomásul venni. Ez az igazság.

Festmény

A festmény a falon, ha a te választásod volt, akkor egy múltbéli érzelmi állapotodhoz kötődik. Ha negatív érzéseket idéz, akkor érdemes lecserélni, mert ezen, a korábbi állapoton már túljutottál, így a festmény hangulatvilága a jelenben már csak zavaró lehet.

További érdekességek álmaidról:

Erotikus álmok, amelyek rémülettel töltenek el

Alvással a kreativitás szolgálatában

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC