RÁK

Általános jellemzés

A Rák típus legjellemzőbb tulajdonságai: visszahúzódó, érzékeny, családszerető. Alkalmazkodó-képességének kitűnő, hamar hozzászokik az új helyzetekhez, gyorsan köt barátságot, de ezek a kapcsolatok általában felszínesek. Könnyen megsértődik, rögtön visszavonul és lemond barátjáról. A Rák jegy szülöttei nagyon nőiesek, anyáskodók, háziasak, gondoskodók. Mindenük a család, az otthon, melynek csinosítására rengeteg időt fordítanak. A lakása barátságos, de gyakran túlzsúfolt, mert csecsebecsét megőriz, sőt kifejezetten gyűjt. Imádja a régi bélyegeket, régi pénzeket, érméket, a festményeket, régiségeket. Külsejére sokat ad, sokat áll a tükör előtt.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 12. hétre:

Szem

A világról alkotott véleményedet jelképezi. Ha fenyegető, akkor veszélyesen gondolkodsz, ha nyugodt, baráti, akkor kiegyensúlyozottságodat, a világgal, a körülményeiddel való megelégedettségedet tülrözi.

Misztikus szerelem

Álmodban szerelmet érzel valaki iránt, akinek arcát, alakját nem tudod kivenni. Ez az álom most egyértelműen azt jelzi, hogy nagyon mély és bensőséges kapcsolatra vágysz valakivel, aki most a másé.

Lóhere

A lóhere a gyarapodás, a jólét, a lelki egyensúly, de leginkább a szerencse jelképe. Most érzelmi és üzleti téren is sikerek érnek.

További érdekességek álmaidról:

Erotikus álmok, amelyek rémülettel töltenek el

Visszatérő álmok

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC