RÁK

Általános jellemzés

A Rák típus legjellemzőbb tulajdonságai: visszahúzódó, érzékeny, családszerető. Alkalmazkodó-képességének kitűnő, hamar hozzászokik az új helyzetekhez, gyorsan köt barátságot, de ezek a kapcsolatok általában felszínesek. Könnyen megsértődik, rögtön visszavonul és lemond barátjáról. A Rák jegy szülöttei nagyon nőiesek, anyáskodók, háziasak, gondoskodók. Mindenük a család, az otthon, melynek csinosítására rengeteg időt fordítanak. A lakása barátságos, de gyakran túlzsúfolt, mert csecsebecsét megőriz, sőt kifejezetten gyűjt. Imádja a régi bélyegeket, régi pénzeket, érméket, a festményeket, régiségeket. Külsejére sokat ad, sokat áll a tükör előtt.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 51. hétre:

Óra

Túl sokat gondolkodsz azon, hogy mi legyen a következő lépés, pedig még az előző terveidet sem fejezted be. Próbáld jobban élvezni a jelent, és ne aggódj a jövőn!

Erotikus álom

Az ismerőssel, aki álmodban megjelent már nem ez az első álmod! Éppen ezért tedd félre az önhitegetést és tisztázd magadban, hogy mennyire mélyek az érzéseid az illető iránt! Mindez nagy segítségedre lesz abban is, hogy megtedd az első lépéseket az illető felé!

Prédikáció

A következő napokban a legjobb, ha követed az álmodban elhangzott erkölcsi útmutatást!

További érdekességek álmaidról:

Halál az álomban (halál az álomban, szeretteink féltése)

Üldözés az álomban

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC