RÁK

Általános jellemzés

A Rák típus legjellemzőbb tulajdonságai: visszahúzódó, érzékeny, családszerető. Alkalmazkodó-képességének kitűnő, hamar hozzászokik az új helyzetekhez, gyorsan köt barátságot, de ezek a kapcsolatok általában felszínesek. Könnyen megsértődik, rögtön visszavonul és lemond barátjáról. A Rák jegy szülöttei nagyon nőiesek, anyáskodók, háziasak, gondoskodók. Mindenük a család, az otthon, melynek csinosítására rengeteg időt fordítanak. A lakása barátságos, de gyakran túlzsúfolt, mert csecsebecsét megőriz, sőt kifejezetten gyűjt. Imádja a régi bélyegeket, régi pénzeket, érméket, a festményeket, régiségeket. Külsejére sokat ad, sokat áll a tükör előtt.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 50. hétre:

Madárcsicsergés

A madárcsicsergés a lelki felfrissülést, a természet adta érzékek ébredését, érzelmeid megújulását jelképezi. Ébredéskor érdemes ötletelned, mert napi teendőidet így sokkal gördülékenyebben, kreatívabban és gyorsabban viszed véghez.

Jármű

Most a nyugtalanság jellemez, ami változtatásra serkent. Ez egy lehetőség, hogy képességeidet kibontakoztasd és energiáidat egy célra összpontosítsd!

Cseresznye

A cseresznye virága a tisztaságot, míg gyümölcse a bűnös vágyakat jelképezi. A kezdetben tiszta érzelmek szenvedélyes vággyá alakulnak!

További érdekességek álmaidról:

Erotikus álmok, amelyek rémülettel töltenek el

Halál az álomban (halál az álomban, szeretteink féltése)

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC