RÁK

Általános jellemzés

A Rák típus legjellemzőbb tulajdonságai: visszahúzódó, érzékeny, családszerető. Alkalmazkodó-képességének kitűnő, hamar hozzászokik az új helyzetekhez, gyorsan köt barátságot, de ezek a kapcsolatok általában felszínesek. Könnyen megsértődik, rögtön visszavonul és lemond barátjáról. A Rák jegy szülöttei nagyon nőiesek, anyáskodók, háziasak, gondoskodók. Mindenük a család, az otthon, melynek csinosítására rengeteg időt fordítanak. A lakása barátságos, de gyakran túlzsúfolt, mert csecsebecsét megőriz, sőt kifejezetten gyűjt. Imádja a régi bélyegeket, régi pénzeket, érméket, a festményeket, régiségeket. Külsejére sokat ad, sokat áll a tükör előtt.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 25. hétre:

Földgömb

A földgömb a magad kiteljesítésére irányuló vágyadat jelképezi. Önmagad kiteljesítését az utazásban, más népek kultúrájának megismerésében véled megtalálni. Tedd azt, amit szíved súg!

Bölcső

A bölcső az újjászületés, a vágyak testet öltése álmodban. Most új álmok, célok körvonalazódnak benned, amelyek a régieket teljes mértékben felülírják. Az új célok egészen új életstílust is magukkal hoznak.

Pénzt találni

Pénzt találni pozitív szimbólum. Ahogy, amilyen körülmények között találtad mutatja, hogy milyen módon hasznosítod szellemi energiáidat!

További érdekességek álmaidról:

Zuhanás az álomban

Üldözés az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC