RÁK

Általános jellemzés

A Rák típus legjellemzőbb tulajdonságai: visszahúzódó, érzékeny, családszerető. Alkalmazkodó-képességének kitűnő, hamar hozzászokik az új helyzetekhez, gyorsan köt barátságot, de ezek a kapcsolatok általában felszínesek. Könnyen megsértődik, rögtön visszavonul és lemond barátjáról. A Rák jegy szülöttei nagyon nőiesek, anyáskodók, háziasak, gondoskodók. Mindenük a család, az otthon, melynek csinosítására rengeteg időt fordítanak. A lakása barátságos, de gyakran túlzsúfolt, mert csecsebecsét megőriz, sőt kifejezetten gyűjt. Imádja a régi bélyegeket, régi pénzeket, érméket, a festményeket, régiségeket. Külsejére sokat ad, sokat áll a tükör előtt.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 30. hétre:

Felhő

A felhő jelképezheti az apró, zavaró gondolatokat, aggodalmaskodást, mely akadályoz haladásodban. Ugyanakkor jelképezheti a könnyedtségedet, nagy önbizalmadat, és kreativitásodat is.

Ismeretlen hely

Az ismeretlen hely most egy új baráti társaságot jelez. Légy óvatos, nem biztos, hogy mindenki jóindulatú, aki annak látszik!

Kút

A kút most a tudatalattidból előbukkanó ötleteid jelképe. Elsőre megijedhetsz ezen ötletek képtelenségén, ha azonban jobban utánagondolsz, kulcsot jelentenek nagy kérdéseid megoldásához!

További érdekességek álmaidról:

Halál az álomban (halál az álomban, szeretteink féltése)

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC