RÁK

Általános jellemzés

A Rák típus legjellemzőbb tulajdonságai: visszahúzódó, érzékeny, családszerető. Alkalmazkodó-képességének kitűnő, hamar hozzászokik az új helyzetekhez, gyorsan köt barátságot, de ezek a kapcsolatok általában felszínesek. Könnyen megsértődik, rögtön visszavonul és lemond barátjáról. A Rák jegy szülöttei nagyon nőiesek, anyáskodók, háziasak, gondoskodók. Mindenük a család, az otthon, melynek csinosítására rengeteg időt fordítanak. A lakása barátságos, de gyakran túlzsúfolt, mert csecsebecsét megőriz, sőt kifejezetten gyűjt. Imádja a régi bélyegeket, régi pénzeket, érméket, a festményeket, régiségeket. Külsejére sokat ad, sokat áll a tükör előtt.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 05. hétre:

Alma

Az alma a szerelem, a termékenység, a női mell, a tudás, a kísértés szimbóluma. Nőiességed most tetőpontján van, de most a megszokottnál sokkal jobban hajlamos vagy ezzel visszaélni!

Ház

A ház magadról alkotott képed mutatója. Ha álmodban romos házban jártál, akkor mostanában elhanyagolod testi-lelki egészségedet. Ha épülő ház jelent meg álmodban, akkor nagy erőfeszítéseket teszel lelki fejlődésed érdekében.

Rendőr

Egy újonnan kialakult szabály, amit el kell fogadnod, bár ezt nem szívesen teszed.

További érdekességek álmaidról:

Üldözés az álomban

Természetes szépülés alvással

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC