RÁK

Általános jellemzés

A Rák típus legjellemzőbb tulajdonságai: visszahúzódó, érzékeny, családszerető. Alkalmazkodó-képességének kitűnő, hamar hozzászokik az új helyzetekhez, gyorsan köt barátságot, de ezek a kapcsolatok általában felszínesek. Könnyen megsértődik, rögtön visszavonul és lemond barátjáról. A Rák jegy szülöttei nagyon nőiesek, anyáskodók, háziasak, gondoskodók. Mindenük a család, az otthon, melynek csinosítására rengeteg időt fordítanak. A lakása barátságos, de gyakran túlzsúfolt, mert csecsebecsét megőriz, sőt kifejezetten gyűjt. Imádja a régi bélyegeket, régi pénzeket, érméket, a festményeket, régiségeket. Külsejére sokat ad, sokat áll a tükör előtt.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 29. hétre:

Csábítás

A csábító most férfi-eszményedet testesíti meg. Valószínűleg most túlzott elvárásaid vannak partnereddel kapcsolatban. Előfordulhat, hogy titkos álmokat dédelgetsz, amelyek jelenlegi kapcsolatod fejlődését nem segítik elő.

Autó, üldözés

Az autó a haladás, az előrejutás, de a törtetés szimbóluma is. Ha autóval üldöznek, akkor valaki a környezetedben erejét próbálja fitogtatni veled szemben. Most a legjobb, amit tehetsz, ha hagyod, hogy az illető irántad táplált negatív érzelmei lecsillapodjanak.

Barna szín

A barna szín a biztonság és a melegség iránti vágyadat jelzi. Ha barna ruhát viseltél, akkor szokatlan kalandba keveredsz és nem fogod könnyen megtalálni a kiutat.

További érdekességek álmaidról:

Üldözés az álomban

Visszatérő álmok

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC