SKORPIÓ

Általános jellemzés

Izgalmas, titokzatos, hipnotikus egyéniség óriási önbizalommal, akarattal, kitartással, szeret a dolgok mélyére nézni. Magnetikus személyiség, kitűnő társalgó. Szeret vitatkozni, kritizálni, és győztesként kikerülni minden szópárbajból. Tekintete átható. Az emberek kedvelik, titokzatos egyéniségével sokakat magával ragad. Sokakban azonban az irígységet kelti fel. Mindig képes megújulni. Akár szeretik, akár gyűlölik, nem tudnak nem tudomást venni a személyéről. Intellektuális, bármilyen poszton megállja a helyét, mert mindent el tud sajátítani. Mindent bevállal, és sikeresen el is végzi. Alaptermészete, hogy imádja a kihívásokat. Bár lelke mélyén magányos, mégis családra vágyik, egyedül nem tudná életét elképzelni. Emellett külön utakra, izzó szenvedélyre vágyik. Párjától teljes odaadást követel, ő viszont időnként vágyik a kisebb-nagyobb kalandokra. Sokszor azonban összeférhetetlen, házsártos, kötekedő társával. Egyébként szenvedélyes szerető, ösztönei mindig a tökéleteset sugalmazzák neki, mindig megérzi, mikor hogyan kell bánnia partnerével. Valahányszor félrelép, mélyen bántja a dolog, mégis képtelen ellenállni a kísértésnek.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 29. hétre:

Bíbor szín

Ez a szín most az uralkodásra, mások birtoklására való törekvésedet fejezi ki. Emellett jelképezi megfontoltságodat, mértékletességedet érzelmi és üzleti téren is.

Betű

Mindenáron szavakba akarod önteni érzéseidet, betűkkel meghatározni őket. Ez érthető, de mégsem érdemes erre törekedned, mert az emóciók csak veszítenek sokszínűségükből, ha definiálni próbálják őket!

Autó

Önállóságra való törekvésedet fejezi ki, főleg, ha az autót te vezetted. Célod, hogy teljes mértékben te irányítsd életed.

További érdekességek álmaidról:

Zuhanás az álomban

Visszatérő álmok

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC