SKORPIÓ

Általános jellemzés

Izgalmas, titokzatos, hipnotikus egyéniség óriási önbizalommal, akarattal, kitartással, szeret a dolgok mélyére nézni. Magnetikus személyiség, kitűnő társalgó. Szeret vitatkozni, kritizálni, és győztesként kikerülni minden szópárbajból. Tekintete átható. Az emberek kedvelik, titokzatos egyéniségével sokakat magával ragad. Sokakban azonban az irígységet kelti fel. Mindig képes megújulni. Akár szeretik, akár gyűlölik, nem tudnak nem tudomást venni a személyéről. Intellektuális, bármilyen poszton megállja a helyét, mert mindent el tud sajátítani. Mindent bevállal, és sikeresen el is végzi. Alaptermészete, hogy imádja a kihívásokat. Bár lelke mélyén magányos, mégis családra vágyik, egyedül nem tudná életét elképzelni. Emellett külön utakra, izzó szenvedélyre vágyik. Párjától teljes odaadást követel, ő viszont időnként vágyik a kisebb-nagyobb kalandokra. Sokszor azonban összeférhetetlen, házsártos, kötekedő társával. Egyébként szenvedélyes szerető, ösztönei mindig a tökéleteset sugalmazzák neki, mindig megérzi, mikor hogyan kell bánnia partnerével. Valahányszor félrelép, mélyen bántja a dolog, mégis képtelen ellenállni a kísértésnek.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 38. hétre:

Kutyák

Ha álmodban kutyák jelentek meg, akkor most arra vágysz, hogy érzéseidet valakivel megoszd. Egyedül érzed magad, de nem tudod kihez fordulj, kiben bízhatsz meg. Mindezek ellenére pozitív változást remélhetsz, valószínűleg új ismeretséget kötsz.

Lépcsők

A lépcsők a lelki fejlődés fokait szimbolizálják. Ha álmodban még messze vagy a lépcső legfelső fokától, akkor elégedetlen vagy eredményeiddel. Ha a lépcsősor legtetején állsz, akkor önteltséged tetőfokára hág.

Ikrek

A két cél, amit kitűztél magad elé egyaránt fontos neked, így nem könnyű döntést hoznod, hogy melyiket valósítsd meg. Mindemellett fontos, hogy mihamarabb meghozd a döntést!

További érdekességek álmaidról:

Erotikus álmok, amelyek rémülettel töltenek el

Zuhanás az álomban

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC