SKORPIÓ

Általános jellemzés

Izgalmas, titokzatos, hipnotikus egyéniség óriási önbizalommal, akarattal, kitartással, szeret a dolgok mélyére nézni. Magnetikus személyiség, kitűnő társalgó. Szeret vitatkozni, kritizálni, és győztesként kikerülni minden szópárbajból. Tekintete átható. Az emberek kedvelik, titokzatos egyéniségével sokakat magával ragad. Sokakban azonban az irígységet kelti fel. Mindig képes megújulni. Akár szeretik, akár gyűlölik, nem tudnak nem tudomást venni a személyéről. Intellektuális, bármilyen poszton megállja a helyét, mert mindent el tud sajátítani. Mindent bevállal, és sikeresen el is végzi. Alaptermészete, hogy imádja a kihívásokat. Bár lelke mélyén magányos, mégis családra vágyik, egyedül nem tudná életét elképzelni. Emellett külön utakra, izzó szenvedélyre vágyik. Párjától teljes odaadást követel, ő viszont időnként vágyik a kisebb-nagyobb kalandokra. Sokszor azonban összeférhetetlen, házsártos, kötekedő társával. Egyébként szenvedélyes szerető, ösztönei mindig a tökéleteset sugalmazzák neki, mindig megérzi, mikor hogyan kell bánnia partnerével. Valahányszor félrelép, mélyen bántja a dolog, mégis képtelen ellenállni a kísértésnek.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 39. hétre:

Hóvihar

A hóvihar nagy nehézségeket jelez, amelyeket azonban sikerül legyőznöd és jövődre nézve rendkívüli tapasztolatokkal áld meg!

Tömeg

A tömeg, ami körülvesz most nem feszélyez, hanem védelmet nyújt számodra. Jobb, ha a napokban nem tűnsz ki egyéni viselkedéseddel, mert most az sodorhat a legnagyobb veszélybe!

Tömeg

A tömeg, ami körülvesz most nem feszélyez, hanem védelmet nyújt számodra. Jobb, ha a napokban nem tűnsz ki egyéni viselkedéseddel, mert most az sodorhat a legnagyobb veszélybe!

További érdekességek álmaidról:

Zuhanás az álomban

Alvással a kreativitás szolgálatában

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC