SKORPIÓ

Általános jellemzés

Izgalmas, titokzatos, hipnotikus egyéniség óriási önbizalommal, akarattal, kitartással, szeret a dolgok mélyére nézni. Magnetikus személyiség, kitűnő társalgó. Szeret vitatkozni, kritizálni, és győztesként kikerülni minden szópárbajból. Tekintete átható. Az emberek kedvelik, titokzatos egyéniségével sokakat magával ragad. Sokakban azonban az irígységet kelti fel. Mindig képes megújulni. Akár szeretik, akár gyűlölik, nem tudnak nem tudomást venni a személyéről. Intellektuális, bármilyen poszton megállja a helyét, mert mindent el tud sajátítani. Mindent bevállal, és sikeresen el is végzi. Alaptermészete, hogy imádja a kihívásokat. Bár lelke mélyén magányos, mégis családra vágyik, egyedül nem tudná életét elképzelni. Emellett külön utakra, izzó szenvedélyre vágyik. Párjától teljes odaadást követel, ő viszont időnként vágyik a kisebb-nagyobb kalandokra. Sokszor azonban összeférhetetlen, házsártos, kötekedő társával. Egyébként szenvedélyes szerető, ösztönei mindig a tökéleteset sugalmazzák neki, mindig megérzi, mikor hogyan kell bánnia partnerével. Valahányszor félrelép, mélyen bántja a dolog, mégis képtelen ellenállni a kísértésnek.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 25. hétre:

Eső

Az eső a természet segítő keze, mely oltja a föld szomjúságát. Elhozza számodra a megújulást, a felfrissülést egy hosszú és gondterhelt időszak után. Hittel és energiával tölt fel. Lehet egy biztos szerelem előjele!

Felhő

A felhő jelképezheti az apró, zavaró gondolatokat, aggodalmaskodást, mely akadályoz haladásodban. Ugyanakkor jelképezheti a könnyedtségedet, nagy önbizalmadat, és kreativitásodat is.

Kör

A kör megjelenése álmodban a végtelenség és az örök megújulás jelképe. Az eddigieknél sokkal jobban érzed magadban a képességet az újrakezdésre már csak azért is, mert most képes vagy minden megoldandó problémádat felülről nézni.

További érdekességek álmaidról:

Újdonsült anyukák álomképei

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC