SKORPIÓ

Általános jellemzés

Izgalmas, titokzatos, hipnotikus egyéniség óriási önbizalommal, akarattal, kitartással, szeret a dolgok mélyére nézni. Magnetikus személyiség, kitűnő társalgó. Szeret vitatkozni, kritizálni, és győztesként kikerülni minden szópárbajból. Tekintete átható. Az emberek kedvelik, titokzatos egyéniségével sokakat magával ragad. Sokakban azonban az irígységet kelti fel. Mindig képes megújulni. Akár szeretik, akár gyűlölik, nem tudnak nem tudomást venni a személyéről. Intellektuális, bármilyen poszton megállja a helyét, mert mindent el tud sajátítani. Mindent bevállal, és sikeresen el is végzi. Alaptermészete, hogy imádja a kihívásokat. Bár lelke mélyén magányos, mégis családra vágyik, egyedül nem tudná életét elképzelni. Emellett külön utakra, izzó szenvedélyre vágyik. Párjától teljes odaadást követel, ő viszont időnként vágyik a kisebb-nagyobb kalandokra. Sokszor azonban összeférhetetlen, házsártos, kötekedő társával. Egyébként szenvedélyes szerető, ösztönei mindig a tökéleteset sugalmazzák neki, mindig megérzi, mikor hogyan kell bánnia partnerével. Valahányszor félrelép, mélyen bántja a dolog, mégis képtelen ellenállni a kísértésnek.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 42. hétre:

Csiga

A csiga az álomban a védekezés, a maximális biztonságra törekvés szimbóluma, de kifejezi a szexualitástól való undorodat is.

Csók

Ha álmodban mások csókolóztak, akkor most szeretetre vágysz vagy reménytelenül vagy szerelmes. Ha te csókolóztál, akkor boldog vagy, mert szeretve vagy. Ha valaki kezen csókolt, akkor nagy boldogság, vagy új szerelem ér.

Idős ember

Az idős ember megfontoltságra int. A napokban fontos kérdésben kell döntened, ami elegendő tapasztalatok híján nehézségeket okoz.

További érdekességek álmaidról:

Erotikus álmok, amelyek rémülettel töltenek el

Freud nézetei az álomról és az álomfejtésről

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC