Szűz

Általános jellemzés

Mindenben aprólékos, precíz, nagy a munkabírása. Racionális alkat, semmit nem bír elviselni, amire nincs tudományos magyarázat. Kitűnően spórol. A szórakozás, kikapcsolódás számára mindig a tanulás lehetoségét is jelenti. Csak a munka érdekli, mindenben a fejlodést keresi. Meglehetősen nehéz a sorsa azoknak, akik e jegy szülöttével dolgoznak együtt, az ő tempójával nem lehet lépést tartani. Emellett kritikus, a kákán is csomót keres, s ezt mások nehezen viselik. Jószívű, szívesen segít másokon, de érzéseit titkolja. A Szűz mindig a rendre törekszik, már-már elviselhetetlenül, sőt ezt a környezetüktől megkövetelik. Otthonukban mindennek megvan a helye. Ugyanez a pedantéria jellemző a munkavégzésben is. Annyira koncentrál a részletekre, hogy elvész bennük. Gyakran csak saját munkáját fogadja el tökéletesnek. Öltözködésére az ésszerűség jellemző. Drága holmikat soha nem vesz. Színei a fehér, a barna, a szürke és a lila. Szívesen süt-főz, vendéglátóként is nagyszerűen megállja a helyét.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 04. hétre:

Ikrek

A két cél, amit kitűztél magad elé egyaránt fontos neked, így nem könnyű döntést hoznod, hogy melyiket valósítsd meg. Mindemellett fontos, hogy mihamarabb meghozd a döntést!

Majom

A majom a játékosság, a vidám személyiség szimbóluma. Most társaságban sokkal inkább képes vagy saját hibáidon nevetni, amit barátaid is díjaznak!

Árvíz

Hamarosan nagy vitába keveredsz legjobb barátoddal egy fontos kérdésben. Vigyázz, ha elveszíted önuralmadat, elveszíted barátodat is! Ha elsodort az ár, akkor pont önuralmad elvesztésétől félsz.

További érdekességek álmaidról:

Újdonsült anyukák álomképei

Zuhanás az álomban

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC