Szűz

Általános jellemzés

Mindenben aprólékos, precíz, nagy a munkabírása. Racionális alkat, semmit nem bír elviselni, amire nincs tudományos magyarázat. Kitűnően spórol. A szórakozás, kikapcsolódás számára mindig a tanulás lehetoségét is jelenti. Csak a munka érdekli, mindenben a fejlodést keresi. Meglehetősen nehéz a sorsa azoknak, akik e jegy szülöttével dolgoznak együtt, az ő tempójával nem lehet lépést tartani. Emellett kritikus, a kákán is csomót keres, s ezt mások nehezen viselik. Jószívű, szívesen segít másokon, de érzéseit titkolja. A Szűz mindig a rendre törekszik, már-már elviselhetetlenül, sőt ezt a környezetüktől megkövetelik. Otthonukban mindennek megvan a helye. Ugyanez a pedantéria jellemző a munkavégzésben is. Annyira koncentrál a részletekre, hogy elvész bennük. Gyakran csak saját munkáját fogadja el tökéletesnek. Öltözködésére az ésszerűség jellemző. Drága holmikat soha nem vesz. Színei a fehér, a barna, a szürke és a lila. Szívesen süt-főz, vendéglátóként is nagyszerűen megállja a helyét.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 51. hétre:

Árvíz

Hamarosan nagy vitába keveredsz legjobb barátoddal egy fontos kérdésben. Vigyázz, ha elveszíted önuralmadat, elveszíted barátodat is! Ha elsodort az ár, akkor pont önuralmad elvesztésétől félsz.

Étlap

Egy választási lehetőséget hordoz, ami mérlegelést is igényel. Mit szeretnél, mi mennyibe kerül és mivel lehet igazán jóllakni.

Örvény

Küzdelem egy nagyon veszélyes természeti jelenség ellen. A természet alapos ismerete is szükséges legyőzéséhez. Ebben a helyzetben könnyen elvesztheted józanságodat, csak a dolgok gyors, alapos, de higgad végiggondolása segíthet!

További érdekességek álmaidról:

Erotikus álmok, amelyek rémülettel töltenek el

Halál az álomban (halál az álomban, szeretteink féltése)

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC