Szűz

Általános jellemzés

Mindenben aprólékos, precíz, nagy a munkabírása. Racionális alkat, semmit nem bír elviselni, amire nincs tudományos magyarázat. Kitűnően spórol. A szórakozás, kikapcsolódás számára mindig a tanulás lehetoségét is jelenti. Csak a munka érdekli, mindenben a fejlodést keresi. Meglehetősen nehéz a sorsa azoknak, akik e jegy szülöttével dolgoznak együtt, az ő tempójával nem lehet lépést tartani. Emellett kritikus, a kákán is csomót keres, s ezt mások nehezen viselik. Jószívű, szívesen segít másokon, de érzéseit titkolja. A Szűz mindig a rendre törekszik, már-már elviselhetetlenül, sőt ezt a környezetüktől megkövetelik. Otthonukban mindennek megvan a helye. Ugyanez a pedantéria jellemző a munkavégzésben is. Annyira koncentrál a részletekre, hogy elvész bennük. Gyakran csak saját munkáját fogadja el tökéletesnek. Öltözködésére az ésszerűség jellemző. Drága holmikat soha nem vesz. Színei a fehér, a barna, a szürke és a lila. Szívesen süt-főz, vendéglátóként is nagyszerűen megállja a helyét.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 29. hétre:

Bogarak, rovarok

A bogarak most álmodban azt jelképezik, hogy mostanában csekély dolgok is könnyen kihoznak a sodrodból. Nem jellemző, hogy nagy bosszúságok érnének, viszont maximalizmusod miatt mindent túlreagálsz.

Ember

Egy ember, akit nem ismersz személyesen, akihez nem fűznek érzelmi szálak a saját tulajdonságaidat, érzéseidet mutatja. Próbálj meg minél alaposabban visszaemlékezni, hogy elemezhesd vonásait, gesztusait!

Madár

A madár a halhatatlanságot, a lélek szárnyalását jelképezi. Ha a madár repült, akkor szabad vagy, magad ura vagy. Mindemellett lehetőség az igazi szerelem megtalálására.

További érdekességek álmaidról:

Halál az álomban (halál az álomban, szeretteink féltése)

Zuhanás az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC