Szűz

Általános jellemzés

Mindenben aprólékos, precíz, nagy a munkabírása. Racionális alkat, semmit nem bír elviselni, amire nincs tudományos magyarázat. Kitűnően spórol. A szórakozás, kikapcsolódás számára mindig a tanulás lehetoségét is jelenti. Csak a munka érdekli, mindenben a fejlodést keresi. Meglehetősen nehéz a sorsa azoknak, akik e jegy szülöttével dolgoznak együtt, az ő tempójával nem lehet lépést tartani. Emellett kritikus, a kákán is csomót keres, s ezt mások nehezen viselik. Jószívű, szívesen segít másokon, de érzéseit titkolja. A Szűz mindig a rendre törekszik, már-már elviselhetetlenül, sőt ezt a környezetüktől megkövetelik. Otthonukban mindennek megvan a helye. Ugyanez a pedantéria jellemző a munkavégzésben is. Annyira koncentrál a részletekre, hogy elvész bennük. Gyakran csak saját munkáját fogadja el tökéletesnek. Öltözködésére az ésszerűség jellemző. Drága holmikat soha nem vesz. Színei a fehér, a barna, a szürke és a lila. Szívesen süt-főz, vendéglátóként is nagyszerűen megállja a helyét.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 08. hétre:

Csillag

Ha csillagokkal álmodtál, akkor munkádban kitüntetnek, barátaid viszont elfordulhatnak tőled. Ha álmodban sok csillag jelent meg, akkor vágyaid még elérhetetlen távolságban vannak, aminek oka, hogy többet ábrándozol, mint amennyit cselekszel.

Sárga szín

Az aranysárga szín a hit, az intuíció és az intellektus színe. Ha a sárgának ezzel az árnyalatával álmodtál, akkor most tele vagy erővel és hitet adsz másoknak is. Ha a szín narancssárgába hajlik, akkor ennek a szimbólumnak melegség, az isteni bölcs szeretet jelentése kerül túlsúlyba.

Híd

"Kedvező változást jelent, de még nem voltál a ""túlparton"". Kelj át a hídon, mert csak hasznos tapasztalatok várnak ott rád!"

További érdekességek álmaidról:

Freud nézetei az álomról és az álomfejtésről

Halál az álomban (halál az álomban, szeretteink féltése)

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC