Szűz

Általános jellemzés

Mindenben aprólékos, precíz, nagy a munkabírása. Racionális alkat, semmit nem bír elviselni, amire nincs tudományos magyarázat. Kitűnően spórol. A szórakozás, kikapcsolódás számára mindig a tanulás lehetoségét is jelenti. Csak a munka érdekli, mindenben a fejlodést keresi. Meglehetősen nehéz a sorsa azoknak, akik e jegy szülöttével dolgoznak együtt, az ő tempójával nem lehet lépést tartani. Emellett kritikus, a kákán is csomót keres, s ezt mások nehezen viselik. Jószívű, szívesen segít másokon, de érzéseit titkolja. A Szűz mindig a rendre törekszik, már-már elviselhetetlenül, sőt ezt a környezetüktől megkövetelik. Otthonukban mindennek megvan a helye. Ugyanez a pedantéria jellemző a munkavégzésben is. Annyira koncentrál a részletekre, hogy elvész bennük. Gyakran csak saját munkáját fogadja el tökéletesnek. Öltözködésére az ésszerűség jellemző. Drága holmikat soha nem vesz. Színei a fehér, a barna, a szürke és a lila. Szívesen süt-főz, vendéglátóként is nagyszerűen megállja a helyét.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 39. hétre:

Étvágy

Az álmodban fellépő nagy étvágy testi kívánságokra utal, ám emögött gyakran lelki kielégítetlenség rejlik, amit evéssel nem tudsz enyhíteni.

Éhségérzet

Az éhségérzet az álomban a testi vágyakra utal, amelynek gyökere azonban a lelki kielégületlenség. A megoldás tehát nem az étvágy oltása, hanem a nyugtalanság okának megtalálása.

Égbolt

Az égbolt a szellemi lét felé fordítja figyelmedet. Istenek lakhelye. Ha jól cselekszel mindentől megvéd, ha rosszul, villámokkal büntet.

További érdekességek álmaidról:

Újdonsült anyukák álomképei

Zuhanás az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC