Szűz

Általános jellemzés

Mindenben aprólékos, precíz, nagy a munkabírása. Racionális alkat, semmit nem bír elviselni, amire nincs tudományos magyarázat. Kitűnően spórol. A szórakozás, kikapcsolódás számára mindig a tanulás lehetoségét is jelenti. Csak a munka érdekli, mindenben a fejlodést keresi. Meglehetősen nehéz a sorsa azoknak, akik e jegy szülöttével dolgoznak együtt, az ő tempójával nem lehet lépést tartani. Emellett kritikus, a kákán is csomót keres, s ezt mások nehezen viselik. Jószívű, szívesen segít másokon, de érzéseit titkolja. A Szűz mindig a rendre törekszik, már-már elviselhetetlenül, sőt ezt a környezetüktől megkövetelik. Otthonukban mindennek megvan a helye. Ugyanez a pedantéria jellemző a munkavégzésben is. Annyira koncentrál a részletekre, hogy elvész bennük. Gyakran csak saját munkáját fogadja el tökéletesnek. Öltözködésére az ésszerűség jellemző. Drága holmikat soha nem vesz. Színei a fehér, a barna, a szürke és a lila. Szívesen süt-főz, vendéglátóként is nagyszerűen megállja a helyét.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 17. hétre:

Madárcsicsergés

A madárcsicsergés a lelki felfrissülést, a természet adta érzékek ébredését, érzelmeid megújulását jelképezi. Ébredéskor érdemes ötletelned, mert napi teendőidet így sokkal gördülékenyebben, kreatívabban és gyorsabban viszed véghez.

Fekete szín

A fekete az ősi sötétség, a kietlen éjszaka, a magányosság, de a titokzatos mélység, a végtelenség jelképe is. Az utóbbi napokban meglehetősen egyedül érzed magad problémáiddal, barátaid ugyan segítőkészek, jelenlegi helyzetedben mégsem állhatnak melletted tanácsaikkal.

Pap

Ha a papot templomban láttad, akkor az élet mélyebb értelme most mindennél jobban foglalkoztat. Érzéseid kiváltója egy nagy sikerélmény, érzelmi ajándék.

További érdekességek álmaidról:

Freud nézetei az álomról és az álomfejtésről

Újdonsült anyukák álomképei

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC