Szűz

Általános jellemzés

Mindenben aprólékos, precíz, nagy a munkabírása. Racionális alkat, semmit nem bír elviselni, amire nincs tudományos magyarázat. Kitűnően spórol. A szórakozás, kikapcsolódás számára mindig a tanulás lehetoségét is jelenti. Csak a munka érdekli, mindenben a fejlodést keresi. Meglehetősen nehéz a sorsa azoknak, akik e jegy szülöttével dolgoznak együtt, az ő tempójával nem lehet lépést tartani. Emellett kritikus, a kákán is csomót keres, s ezt mások nehezen viselik. Jószívű, szívesen segít másokon, de érzéseit titkolja. A Szűz mindig a rendre törekszik, már-már elviselhetetlenül, sőt ezt a környezetüktől megkövetelik. Otthonukban mindennek megvan a helye. Ugyanez a pedantéria jellemző a munkavégzésben is. Annyira koncentrál a részletekre, hogy elvész bennük. Gyakran csak saját munkáját fogadja el tökéletesnek. Öltözködésére az ésszerűség jellemző. Drága holmikat soha nem vesz. Színei a fehér, a barna, a szürke és a lila. Szívesen süt-főz, vendéglátóként is nagyszerűen megállja a helyét.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 25. hétre:

Bálvány

Elveszítetted saját életed irányítását. Mivel a bálványt te építetted, te is rombolhatod le. Ezzel visszanyerheted hitedet és újra igaz értékek felé haladhatsz.

Tölgyfa

A tölgyfa a tisztesség, az akaraterő jelképe, nem véletlenül választották az ókori istenek is lakhelyül. Tisztességed nagy érték, de számíthatsz rá, hogy mások - bár tévesen-, de csak a legyőzhetőt látják benned.

Almafa

A termékenység, a szelíd erő, a bölcsesség jelképe. Ha almafát láttál álmodban, most életvezetésedre a nyugodtság, mások iránt a türelem, döntéseidben pedig a bölcs belátás és megfontoltság jellemző.

További érdekességek álmaidról:

Visszatérő álmok

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Alvással a kreativitás szolgálatában

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC