Szűz

Általános jellemzés

Mindenben aprólékos, precíz, nagy a munkabírása. Racionális alkat, semmit nem bír elviselni, amire nincs tudományos magyarázat. Kitűnően spórol. A szórakozás, kikapcsolódás számára mindig a tanulás lehetoségét is jelenti. Csak a munka érdekli, mindenben a fejlodést keresi. Meglehetősen nehéz a sorsa azoknak, akik e jegy szülöttével dolgoznak együtt, az ő tempójával nem lehet lépést tartani. Emellett kritikus, a kákán is csomót keres, s ezt mások nehezen viselik. Jószívű, szívesen segít másokon, de érzéseit titkolja. A Szűz mindig a rendre törekszik, már-már elviselhetetlenül, sőt ezt a környezetüktől megkövetelik. Otthonukban mindennek megvan a helye. Ugyanez a pedantéria jellemző a munkavégzésben is. Annyira koncentrál a részletekre, hogy elvész bennük. Gyakran csak saját munkáját fogadja el tökéletesnek. Öltözködésére az ésszerűség jellemző. Drága holmikat soha nem vesz. Színei a fehér, a barna, a szürke és a lila. Szívesen süt-főz, vendéglátóként is nagyszerűen megállja a helyét.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 50. hétre:

Zaj

Most nem tudsz a feladataidra koncentrálni, valami zavar, de nem találod a zaj forrását. Hagyd abba kicsit a munkát és figyeld a hangokat, míg rá nem jössz, hogy mit üzen neked.

Csecsemő

A csecsemő az álomban nagy szerencse és pozitív változások előhírnöke. Ha gyermeket szültél álmodban, új lehetőségek bukkannak fel, amit jól kell használnod!

Idős ember

Az idős ember megfontoltságra int. A napokban fontos kérdésben kell döntened, ami elegendő tapasztalatok híján nehézségeket okoz.

További érdekességek álmaidról:

Erotikus álmok, amelyek rémülettel töltenek el

Visszatérő álmok

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC