VIZÖNTŐ

Általános jellemzés

A Vízöntőre a hagyományok és korlátok felrúgása jellemző. Mindig új utakat keres, kerüli a formaságokat. Mindemellett komolyság, elmélyült gondolkodás jellemzi, mások gyakran nem is képesek kitalálni, mire is gondol, mit is tervez éppen. Különleges embertípus, örök újító hajlammal, és mindig a legjobbra törekszik. Rengeteg különc szokással is megáldotta a természet. Jobbító szándékát nem rejti véka alá, más embereket is gyakran kioktat földhözragadt gondolkodásmódjuk miatt. Viselkedése, öltözködése soha nem átlagos. Új formák, meghökkentő színek variálásával mindenhol rögtön szembetűnik. Szereti a társaságot, pajkos, imád mókázni, játszik, viccel, de a lelke mélyén mindig a legkomolyabb dolgok foglalkoztatják. Igazi reformer, az ultramodern irányzat követője. Célja mindig valami újat, "mást" kitalálni, eltérni a megszokottól, felfedezni és mások elé tárni minden reform gondolatot, ami fejében megfogant.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 47. hétre:

Autó, baleset

A baleset az álmodban arra int, hogy most semmi esetre se bízz meg új ismerőseidben. Ha a baleset veled történik, akkor ismerőseid az anyagi helyzetedet veszélyeztetik. Ha a balesetet te okoztad, akkor helyrehozhatatlan hibát követtél el.

Heverészni

A napokban természetes megérzéseid lesznek igazi útmutatóid! Engedd szabadon fantáziádat és hagyd, hogy ösztönös megérzéseid irányt mutassanak!

Sport

Egy küzdelem, erőfeszítés, mely nagyon sok egyéb jótulajdonság megalapozója. Személyiséged tökéletesítésére, kiteljesítésére vágysz.

További érdekességek álmaidról:

Erotikus álmok, amelyek rémülettel töltenek el

Halál az álomban (halál az álomban, szeretteink féltése)

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC