VIZÖNTŐ

Általános jellemzés

A Vízöntőre a hagyományok és korlátok felrúgása jellemző. Mindig új utakat keres, kerüli a formaságokat. Mindemellett komolyság, elmélyült gondolkodás jellemzi, mások gyakran nem is képesek kitalálni, mire is gondol, mit is tervez éppen. Különleges embertípus, örök újító hajlammal, és mindig a legjobbra törekszik. Rengeteg különc szokással is megáldotta a természet. Jobbító szándékát nem rejti véka alá, más embereket is gyakran kioktat földhözragadt gondolkodásmódjuk miatt. Viselkedése, öltözködése soha nem átlagos. Új formák, meghökkentő színek variálásával mindenhol rögtön szembetűnik. Szereti a társaságot, pajkos, imád mókázni, játszik, viccel, de a lelke mélyén mindig a legkomolyabb dolgok foglalkoztatják. Igazi reformer, az ultramodern irányzat követője. Célja mindig valami újat, "mást" kitalálni, eltérni a megszokottól, felfedezni és mások elé tárni minden reform gondolatot, ami fejében megfogant.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 20. hétre:

Földgömb

A földgömb a magad kiteljesítésére irányuló vágyadat jelképezi. Önmagad kiteljesítését az utazásban, más népek kultúrájának megismerésében véled megtalálni. Tedd azt, amit szíved súg!

Péntek

Nagy élmények várnak rád a hétvégi eseményen, amit már olyan régóta vársz! Új embereket ismersz meg, akik a későbbikekben barátaiddá válnak.

Park

A park azt fejezi ki, hogy most a közösségi életben próbálod megtalálni a harmóniát. Ha a parkban párokat látsz sétálni gyerekekkel, akkor a családi életben találod meg életed értelmét.

További érdekességek álmaidról:

Halál az álomban (halál az álomban, szeretteink féltése)

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC