VIZÖNTŐ

Általános jellemzés

A Vízöntőre a hagyományok és korlátok felrúgása jellemző. Mindig új utakat keres, kerüli a formaságokat. Mindemellett komolyság, elmélyült gondolkodás jellemzi, mások gyakran nem is képesek kitalálni, mire is gondol, mit is tervez éppen. Különleges embertípus, örök újító hajlammal, és mindig a legjobbra törekszik. Rengeteg különc szokással is megáldotta a természet. Jobbító szándékát nem rejti véka alá, más embereket is gyakran kioktat földhözragadt gondolkodásmódjuk miatt. Viselkedése, öltözködése soha nem átlagos. Új formák, meghökkentő színek variálásával mindenhol rögtön szembetűnik. Szereti a társaságot, pajkos, imád mókázni, játszik, viccel, de a lelke mélyén mindig a legkomolyabb dolgok foglalkoztatják. Igazi reformer, az ultramodern irányzat követője. Célja mindig valami újat, "mást" kitalálni, eltérni a megszokottól, felfedezni és mások elé tárni minden reform gondolatot, ami fejében megfogant.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 39. hétre:

Írás

Egy nagyon fontos üzenetet hordoz, amit nehéz és időigényes megfejteni. A következő időszakban fokozottan figyelj minden jelre, ami álmod megfejtését segítheti.

Rajz

A rajz olyan mint egy vers vagy egy tükör. Olyan érzéseket rejt, amelyeket nem könnyű megfogalmazni, sokkal könnyebb éreztetni!

Autó, üldözés

Az autó a haladás, az előrejutás, de a törtetés szimbóluma is. Ha autóval üldöznek, akkor valaki a környezetedben erejét próbálja fitogtatni veled szemben. Most a legjobb, amit tehetsz, ha hagyod, hogy az illető irántad táplált negatív érzelmei lecsillapodjanak.

További érdekességek álmaidról:

Visszatérő álmok

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC