VIZÖNTŐ

Általános jellemzés

A Vízöntőre a hagyományok és korlátok felrúgása jellemző. Mindig új utakat keres, kerüli a formaságokat. Mindemellett komolyság, elmélyült gondolkodás jellemzi, mások gyakran nem is képesek kitalálni, mire is gondol, mit is tervez éppen. Különleges embertípus, örök újító hajlammal, és mindig a legjobbra törekszik. Rengeteg különc szokással is megáldotta a természet. Jobbító szándékát nem rejti véka alá, más embereket is gyakran kioktat földhözragadt gondolkodásmódjuk miatt. Viselkedése, öltözködése soha nem átlagos. Új formák, meghökkentő színek variálásával mindenhol rögtön szembetűnik. Szereti a társaságot, pajkos, imád mókázni, játszik, viccel, de a lelke mélyén mindig a legkomolyabb dolgok foglalkoztatják. Igazi reformer, az ultramodern irányzat követője. Célja mindig valami újat, "mást" kitalálni, eltérni a megszokottól, felfedezni és mások elé tárni minden reform gondolatot, ami fejében megfogant.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 30. hétre:

Hátizsák

Indulni készülsz. Egy út, mely nem rejt veszélyeket, csak élvezetet, kikapcsolódást, nyugodt, egészséges pihenést. A lényeg most, hogy csak azokat a holmikat pakold be, amire feltétlenül szükséged lesz!

Alkony

A jóleső fáradtság, az elégedettség, a bölcsesség, a várakozás jelképe.

Betű

Mindenáron szavakba akarod önteni érzéseidet, betűkkel meghatározni őket. Ez érthető, de mégsem érdemes erre törekedned, mert az emóciók csak veszítenek sokszínűségükből, ha definiálni próbálják őket!

További érdekességek álmaidról:

Erotikus álmok, amelyek rémülettel töltenek el

Újdonsült anyukák álomképei

Természetes szépülés alvással

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC