VIZÖNTŐ

Általános jellemzés

A Vízöntőre a hagyományok és korlátok felrúgása jellemző. Mindig új utakat keres, kerüli a formaságokat. Mindemellett komolyság, elmélyült gondolkodás jellemzi, mások gyakran nem is képesek kitalálni, mire is gondol, mit is tervez éppen. Különleges embertípus, örök újító hajlammal, és mindig a legjobbra törekszik. Rengeteg különc szokással is megáldotta a természet. Jobbító szándékát nem rejti véka alá, más embereket is gyakran kioktat földhözragadt gondolkodásmódjuk miatt. Viselkedése, öltözködése soha nem átlagos. Új formák, meghökkentő színek variálásával mindenhol rögtön szembetűnik. Szereti a társaságot, pajkos, imád mókázni, játszik, viccel, de a lelke mélyén mindig a legkomolyabb dolgok foglalkoztatják. Igazi reformer, az ultramodern irányzat követője. Célja mindig valami újat, "mást" kitalálni, eltérni a megszokottól, felfedezni és mások elé tárni minden reform gondolatot, ami fejében megfogant.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 08. hétre:

Autó

Önállóságra való törekvésedet fejezi ki, főleg, ha az autót te vezetted. Célod, hogy teljes mértékben te irányítsd életed.

Erdő

Az erdő a lelkünk mélyén rejlő érzések, a temetni vágyott kudarcok, a tudatalatti kifejezője. Ha álmodban sötét erdőben jártál, akkor most különösen bizonytalan vagy, úgy érzed, hogy csak segítséggel tudsz kilábalni elkeserítő helyzetedből. Barátaid azonban melletted állnak!

&‹uml;vegajtó

Az üvegajtó lehetőséget ad arra, hogy érzékeld, mi van a túloldalon. Ez képzeletedetnek is teret ad. Ennek ellenére hidegen hagy most minden, ami a lényeges dolgokról eltereli a figyelmedet!

További érdekességek álmaidról:

Újdonsült anyukák álomképei

Zuhanás az álomban

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC