VIZÖNTŐ

Általános jellemzés

A Vízöntőre a hagyományok és korlátok felrúgása jellemző. Mindig új utakat keres, kerüli a formaságokat. Mindemellett komolyság, elmélyült gondolkodás jellemzi, mások gyakran nem is képesek kitalálni, mire is gondol, mit is tervez éppen. Különleges embertípus, örök újító hajlammal, és mindig a legjobbra törekszik. Rengeteg különc szokással is megáldotta a természet. Jobbító szándékát nem rejti véka alá, más embereket is gyakran kioktat földhözragadt gondolkodásmódjuk miatt. Viselkedése, öltözködése soha nem átlagos. Új formák, meghökkentő színek variálásával mindenhol rögtön szembetűnik. Szereti a társaságot, pajkos, imád mókázni, játszik, viccel, de a lelke mélyén mindig a legkomolyabb dolgok foglalkoztatják. Igazi reformer, az ultramodern irányzat követője. Célja mindig valami újat, "mást" kitalálni, eltérni a megszokottól, felfedezni és mások elé tárni minden reform gondolatot, ami fejében megfogant.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 42. hétre:

Tölgyfa

A tölgyfa a tisztesség, az akaraterő jelképe, nem véletlenül választották az ókori istenek is lakhelyül. Tisztességed nagy érték, de számíthatsz rá, hogy mások - bár tévesen-, de csak a legyőzhetőt látják benned.

Írás

Egy nagyon fontos üzenetet hordoz, amit nehéz és időigényes megfejteni. A következő időszakban fokozottan figyelj minden jelre, ami álmod megfejtését segítheti.

Csók

Ha álmodban mások csókolóztak, akkor most szeretetre vágysz vagy reménytelenül vagy szerelmes. Ha te csókolóztál, akkor boldog vagy, mert szeretve vagy. Ha valaki kezen csókolt, akkor nagy boldogság, vagy új szerelem ér.

További érdekességek álmaidról:

Természetes szépülés alvással

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC