VIZÖNTŐ

Általános jellemzés

A Vízöntőre a hagyományok és korlátok felrúgása jellemző. Mindig új utakat keres, kerüli a formaságokat. Mindemellett komolyság, elmélyült gondolkodás jellemzi, mások gyakran nem is képesek kitalálni, mire is gondol, mit is tervez éppen. Különleges embertípus, örök újító hajlammal, és mindig a legjobbra törekszik. Rengeteg különc szokással is megáldotta a természet. Jobbító szándékát nem rejti véka alá, más embereket is gyakran kioktat földhözragadt gondolkodásmódjuk miatt. Viselkedése, öltözködése soha nem átlagos. Új formák, meghökkentő színek variálásával mindenhol rögtön szembetűnik. Szereti a társaságot, pajkos, imád mókázni, játszik, viccel, de a lelke mélyén mindig a legkomolyabb dolgok foglalkoztatják. Igazi reformer, az ultramodern irányzat követője. Célja mindig valami újat, "mást" kitalálni, eltérni a megszokottól, felfedezni és mások elé tárni minden reform gondolatot, ami fejében megfogant.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 50. hétre:

Szökőkút

Mélyből feltörő erő, bölcsesség, egészség. Ne törekedj a teljes megértésre, inkább higgy!

Lépcsőház

A lépcsőfokok a személyiség különböző részeit jelképezik. Ha egyenesen felfelé haladsz egy lépcsősoron, akkor kiegyensúlyozott vagy. Ha csigalépcsőn haladsz, akkor nem ismered jól magad!

Madárcsicsergés

A madárcsicsergés a lelki felfrissülést, a természet adta érzékek ébredését, érzelmeid megújulását jelképezi. Ébredéskor érdemes ötletelned, mert napi teendőidet így sokkal gördülékenyebben, kreatívabban és gyorsabban viszed véghez.

További érdekességek álmaidról:

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Természetes szépülés alvással

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC