VIZÖNTŐ

Általános jellemzés

A Vízöntőre a hagyományok és korlátok felrúgása jellemző. Mindig új utakat keres, kerüli a formaságokat. Mindemellett komolyság, elmélyült gondolkodás jellemzi, mások gyakran nem is képesek kitalálni, mire is gondol, mit is tervez éppen. Különleges embertípus, örök újító hajlammal, és mindig a legjobbra törekszik. Rengeteg különc szokással is megáldotta a természet. Jobbító szándékát nem rejti véka alá, más embereket is gyakran kioktat földhözragadt gondolkodásmódjuk miatt. Viselkedése, öltözködése soha nem átlagos. Új formák, meghökkentő színek variálásával mindenhol rögtön szembetűnik. Szereti a társaságot, pajkos, imád mókázni, játszik, viccel, de a lelke mélyén mindig a legkomolyabb dolgok foglalkoztatják. Igazi reformer, az ultramodern irányzat követője. Célja mindig valami újat, "mást" kitalálni, eltérni a megszokottól, felfedezni és mások elé tárni minden reform gondolatot, ami fejében megfogant.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 05. hétre:

Kilincs

Figyeled, mert valakit vársz. Ha problémát okoz, hogy makulátlanul tiszta-e vagy sem, akkor ahhoz, akit vársz mély érzelmi szálak fűznek!

Ág

Ha álmodban száraz ág jelent meg, szomorúság ér, ha zöld, akkor új élmények, boldogság vár rád. Nézd meg a fát is, amely hordozza. Ha öreg a fa, és az ág jobbra mutat, akkor a jövőbe nézel, ha balra, akkor hajlamos vagy múltbéli dolgokon merengeni.

Lift

A lift az álmodban egyrészt a bezártságot jelképezi, másrészt hangulatod pozitív, ill. negatív irányú változását, melyet valamilyen külső tényező erőteljesen befolyásol. Ki kell szállnod a liftből ahhoz, hogy magad uralhasd hangulatingadosásaidat!

További érdekességek álmaidról:

Újdonsült anyukák álomképei

Üldözés az álomban

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC