VIZÖNTŐ

Általános jellemzés

A Vízöntőre a hagyományok és korlátok felrúgása jellemző. Mindig új utakat keres, kerüli a formaságokat. Mindemellett komolyság, elmélyült gondolkodás jellemzi, mások gyakran nem is képesek kitalálni, mire is gondol, mit is tervez éppen. Különleges embertípus, örök újító hajlammal, és mindig a legjobbra törekszik. Rengeteg különc szokással is megáldotta a természet. Jobbító szándékát nem rejti véka alá, más embereket is gyakran kioktat földhözragadt gondolkodásmódjuk miatt. Viselkedése, öltözködése soha nem átlagos. Új formák, meghökkentő színek variálásával mindenhol rögtön szembetűnik. Szereti a társaságot, pajkos, imád mókázni, játszik, viccel, de a lelke mélyén mindig a legkomolyabb dolgok foglalkoztatják. Igazi reformer, az ultramodern irányzat követője. Célja mindig valami újat, "mást" kitalálni, eltérni a megszokottól, felfedezni és mások elé tárni minden reform gondolatot, ami fejében megfogant.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 51. hétre:

Bohóc

Egy olyan pozitív értéket jelent, amit a legtöbben nem könnyen ismernek fel. Ennek oka lehet, hogy teljesen új oldalról közelítesz meg valamit, vagy pedig egy mások által rég elfeledett bölcsességet hozol újra felszínre.

Ellenőr

Megszólalt a lelkiismereted. Tudod, hogy nincs valami rendben, valamit rosszul tettél és azt is, hogy még mindig van kibúvó. Gondolkodj el: érdemes-e kibújni a felelősség alól vagy inkább vállalod tettedet?

Elhagyni valamit

Most nagyon szeretnél megszabadulni valakitől, vagy valamitől. Érdemes elgondolkodnod, hogy ez a dolog később nem okoz-e nagyobb hiányérzetet, mint ahogy most gondolod!

További érdekességek álmaidról:

Üldözés az álomban

Visszatérő álmok

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC