VIZÖNTŐ

Általános jellemzés

A Vízöntőre a hagyományok és korlátok felrúgása jellemző. Mindig új utakat keres, kerüli a formaságokat. Mindemellett komolyság, elmélyült gondolkodás jellemzi, mások gyakran nem is képesek kitalálni, mire is gondol, mit is tervez éppen. Különleges embertípus, örök újító hajlammal, és mindig a legjobbra törekszik. Rengeteg különc szokással is megáldotta a természet. Jobbító szándékát nem rejti véka alá, más embereket is gyakran kioktat földhözragadt gondolkodásmódjuk miatt. Viselkedése, öltözködése soha nem átlagos. Új formák, meghökkentő színek variálásával mindenhol rögtön szembetűnik. Szereti a társaságot, pajkos, imád mókázni, játszik, viccel, de a lelke mélyén mindig a legkomolyabb dolgok foglalkoztatják. Igazi reformer, az ultramodern irányzat követője. Célja mindig valami újat, "mást" kitalálni, eltérni a megszokottól, felfedezni és mások elé tárni minden reform gondolatot, ami fejében megfogant.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 33. hétre:

Majom

A majom a játékosság, a vidám személyiség szimbóluma. Most társaságban sokkal inkább képes vagy saját hibáidon nevetni, amit barátaid is díjaznak!

Rajz ajándékba

Valaki, aki közel áll hozzád közölni szeretne veled valamit, de még nem tudja, hogyan fejezze ki magát!

Vízesés

A fékezhetetlen érzelmeket, a megújulásra való szenvedélyes vágyadat fejezi ki. Miután véghezvitted akaratod a megtisztulás és nyugalom lesz úrrá gondolataidon.

További érdekességek álmaidról:

Freud nézetei az álomról és az álomfejtésről

Természetes szépülés alvással

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC