macska

Önállóság, magányosság, titokzatosság, misztikusság. Fekete macska: baljós előjel, vagy belülről jövő félelem valamely jövőbeni tevékenységed miatt. Cirmos macska: bűbájosság, titozatos csáberő.

madár

Szabadságérzet, önállóság, szárnyaló fantázia. Földre leeső madár: gyermekkor, vidámság, felszabadultság vége.

madárfióka

Védtelenségérzet, segélykiáltás. Ha egy kismadarat a kezedben tartasz: valaki a te segítségedre szorul. ha a fészkében van: a természet csodálata.

majom

Leleményesség, ügyesség, mások mulattatására való hajlam mások tetszésének elnyerése érdekében. Ha el akarod kapni, de nem sikerül: olyanok gúnyolódnak rajtad, akiket leértékelsz.

malac

Kismalad: szerencse. Felnőtt malac: valamely rejtett, általad nem keldvelt tulajdonságod.

mandula

Titokzatosság, érettség. Mandulabél: meghittség, gyümölcsöző ötlet, kreativitás. Keserűmandula: nem várt csalódás, rossz tervezés. Mint testrész - mandulaműtét: szorongás, már ismert kellemetlen élménytől.

manó

Énednek az a része, melytől félsz. Több alkalommal tapasztaltad apró csínytevéseit, melyek nagy bosszúságot okoznak.

matrac

Kényelmesség, megállapodottság. Bezárkózás az újszerű dolgok elől.

medve

Kedves, megbízható barát. Ha ijesztő: rád leselkedő veszély, melytől csak egyedül menekülhetsz. Játékmaci: gondoskodni vágysz valakiről.

megcsalás

Félelem a megcsalatástól, vagy saját álhatatlanságodtól. Ha téged csaltak meg: vagy túlzottan féltékeny vagy, vagy valóban van okod gyanakodni. Ha te csaltad meg párodat: Jobban el kell gondolkodnod, hogy mi hiányzik a kapcsolatotokból. Esetleg te vagy az, akit még sose ért nagy csalódás, ezér nem tudod átérezni a felelőssége mások iránt.


megálló

Egy fontos kérdésedre részben megkaptad a válasz. Közelebb kerültél egy probléma megoldásához.

menny, mennyország

Ha álmodban a mennyben jártál: tiszta a lelkiismereted, vagy épp valamilyen jó cselekedeten gondolkodsz. Ha a mennyországban rokonaiddal talalkoztal: jó viszonyban vagytok, vagy váltatok el.

Az oldal tartalma folyamatosan bővül! Türelmeteket köszönjük!