sablon

Ötlettelenség, elsivárosodott lélek, alulértékeltség, kihasználtság, kiégettség.

sajt

józan célok, mértéktartás, fiatalos lendület és tervezgetés

sampon

Tisztálkodási mánia, bűntudatérzet. Vendégszeretet, igényesség, pedantéria. Erősen habzó sampon az álomban: nagy tervek, nagy kihívások, melyek pozitív érzéssel töltenek el.

sapka

Férfiálomban: bizonytalanságérzet, megalkuvásra kényszerülsz. Női álomban: rafinéria, álságosság, leleményesség, kreatív önmegvalősítás.

sarok

Cipősarok: férfiaknál: alulmaradsz a nőkkel szemben; nőknél: kegyetletlenkedésre való hajlam. Tűsarok: férfiaknál: félelem a női nemtől; nőknek: erőltetett szerelem, rámenősség, állhatatlanság.

sas

Gőg; büszkeség, magasztos érzelmek.

seb

Ha rajtad van: lelki sérelem, amit titkolni akarsz. Ha máson látod: örülsz más fájdalmának.


selyem

Könnyelműség, gyors, felszínes érzelmek. Ha varrod: lelki finomság, intelligencia.

seprű

A másik nem iránti ellenszenv, vagy tőle való félelem. Férfiálomban: megbabonáztak. Seprűnyél: nincs hited férfiasságodban. Nők álmában a seprű: valakit, esetleg mindenkit akivel kapcsolatba kerülsz meg akarsz babonázni; seprűnyél: túlzott magabiztosság.

símogatás

Pótolni akarod mulasztásodat, nem teljesen őszinte bocsánatkérés, mások elhanyagolása, felszínes érzelmek.

sír(hant)

Egy emlék, amit nem tudsz és nem is akarsz elfeljteni. Aki a sírban fekszik, jelen életedre is nagy hatással va akár pozitívan, akár negatívan. Ha szoros érzelmi kötelék fűzött hozzá: életében neked adott tanácsait továbbra is alkalmazd. Ha rossz viszony fűzött hozzá: lelkiismeretfurdalásod soha nem csillapul.

szakadék

Ha a szakadék szélén állsz és nézel lefelé: talán túl sokat elmélkedsz az élet nagy kérdésein, veszélyes dolgok megismerése kísért, amelyek félelmet váltanak ki benned. Ha lezuhantál és nem érsz az aljára: úgy érzed nem vagy ura magadnak, nem tudod kontroll alatt tartani életed folyását. Ha korlát mögül nézed: csodálod az Isten vagy a Természet teremtő erejét. Ha valakit lent látsz a szakadék alján: nagy távolságok választanak el valamely szerettedtől.

szellem

Szellemet idézni: nem fogsz egyenes választ kapni kérdésedre. Szellemet látni, aki szól hozzád: tanácsa hasznos lehet.

szerelem

Ha - még el nem ért - szerelmedet láttad: ideje közeledned hozzá, már ő is sejti érzéseidet. Ha párodat láttad: boldog kapcsolatban élsz vele. Ha párod szomorú volt az álomban: nem lesz könnyű megtudnod szomorúsága okát. Ha szerelmed az álomban elutasított: félsz tőle, félsz közeledni hozzá.

szeretet

Aki álmodban szeret az a valóságban is.

szex

Szex az álomban fiataloknál: gyakran biológiai kielégületlenség jele. Felnőtteknél: beállítódásodat mutatja. Az oldalt folyamatosan fejlesztjük! Türelmeteket köszönjük!

Az oldal tartalma folyamatosan bővül! Türelmeteket köszönjük!