takarítani

Belsődben kívánsz végre rendet teremteni, ez pozitív változások jele.Lehet az is, hogy túl sokat adsz mások véleményére, a külsőségekre. Ha nagy rendet tartasz, lélekben bizonytalan vagy, értékességedet próbálod bizonyítani.

takaró

Biztonságra vágysz, vagy valamit tagadni próbálsz.

tananyag

Kötelesség, amit nehéz teljesíteni kötelező jellege miatt. Diákoknál: vizsgától való félelem. Felnőtteknél: régi szabályokhoz való alkalmazkodás, kreatívitás hiánya.

tank

Erőszakkal megvalósítani valamit. Nem pozitív előjel, nagy bukással végződhet. Férfiak álmában: erőszakosság, kisebbségi komplexus elrejtése.

tanács

Ha jóbarát adja: fogadd meg, de kérd ki mások véleményét is. Ha ismeretlen adja és szimpatikus volt az illető: fogadd meg. Ha idős ember adja: a legbölcsebb gondolat.

tanár

Ha kellemes volt az álom: megfelelési vágy. Ha nem szívesen találkoznál újra az álmodbeli tanárral: önálló gondolataid vannak, nem akarsz megfelelni senkinek, a magad útját járod.

tapéta

Szakadt tapéta: visszatérő rossz emlékek. Szép, frissen felragasztott tapéta: lelki megújulás. Virágos tapéta: lelki tisztaság, életszeretet.

Az oldal tartalma folyamatosan bővül! Türelmeteket köszönjük!