vacsora

meghitt hangolatra vágysz, szeretteidben megbízol,jó kapcsolat a családtagokkal.

vad, vadállat

Nagyvadak (oroszlán, tigris): rámenősség, határozottság, uralkodni vágyás. Nőknél: erős anyai ösztönök, mindenre képes áldozathozatal. Apróvad: megjátszott bátorság, áldozat magasabbrendűnek hitt embereknek. Saját véleményalkotás nehézsége.

vadász

Lehet álkeménység, túlzott vágyak, jómód. Az ösztönök és az ideális én harca. Ha te vagy a vadász: el akarod űzni vágyaidat. Ha sok vadat ejtettél, hatalmat érzel a természet fölött. Ha más volt a vadász: csodálattal töltenek el az illető képességei.

vadászat

Fellengzősség, sznobizmosra való hajlam, szoros kötelék barátok között.

vaddisznó

Ha félelmet kelt: hirtelen felindulásra való hajlam. Ha nem kelt félelmet: furcs, szokatlan vágyak, elképzelések, ötletek.

vadgesztenye

Nyugalom, kiegyensúlyozottság. Ha sokat látsz belőle körben a földön: biztonságérzet. Ha gyűjtögeted: harmónia iránti vágy, biztonságérzet bizonytalan időszakokban is. Vadgesztenyét enni: családias érzelmek.

vadkacsa

kikapcsolódásra vágysz. Sokat elmélkedsz az élet értelmén. Nagyszülőkkel valő szorosabb kapcsolat.

vadló

Szembehelyezkedés a társadalmi normákkal. A szabadság tisztelete, szabadságérzet. Vágy az önállóságra. Vadlovat megülni: nagy erőre és kitartásra, ugyanakkor biztonságérzetre van szükséged, hogy elérd célodat.

vágóhíd

Visszafordíthatatlan negatív eseménysorozat. Segítség sehonnan nem érkezik. Az ártatlanok bűnhődése, mártíromság.

vaj

könnyen kenhető: gördülékeny problémamegoldás. Ha összekented magad vele: apró bosszúságok, vagy mások előtt ügyetlenkedéstől való félelem. Ha kemény vaj: nehézkesség.


vak

Vakot látni: vágy valamely titok feltárására. Vak, aki feléd tart: mindenki átláthat rajtad, bár te ezt nem hiszed. Megvakulni: érzelmi vaknak lenni, nem akarsz szembenézni fontos tényekkel.

vándor

Ha találkoztál vele és ez kellemes élmény volt: az életbe vetett bizalmadat fejezi ki. A napokban jó hírt kapsz, kellemes élményekkel leszel gazdagabb. Ha a vándorral való találkozás kellemetlen volt: félsz nagy terveket kovácsolni.

vár

Fenyegetettséget érzel, de meg tudod védeni magad. Szerencséd, hogy ismered a veszély forrását.

varázsló

Felnézni egy nagytekintályű emberre, aki képességeit mások becsapására használja. Kisebbségi érzet valakivel szemben, akit csak te látsz értékesebbnek.

varjú

Kellemetlenkedő ismerős; rémhír. Veszélyben vagy valamely rokonod ártó szándékai miatt. Valaki megátkozott

város

Saját környezeted. Ha szép, tiszta és kellemesen érzed magad, amint utcáin sétálgatsz: magabiztos és kiegyensúlyozott vagy, tudod mit akarsz, merre tartasz, vannak céljaid. Ha piszkos, szürke: váltotatni akarsz életeden, de nem tudod mit kell tenned. Ha eltévedtél benne: bizonytalan vagy, mások segítségére szorulsz, fordulj barátaidhoz tanácsért.

vásár

Ha te árulsz és sokat adsz el: el tudod adni értékeidet, meg tudsz győzni másokat. Ha mást látsz árulni: próbálj meg visszaemlékezni, mit akart eladni! A napokban azzal kapcsolatos dolgot akarnak megvetetni veled. Ha ismerősöd árult neked valamit: át akarnak verni.

vásárolni

Amit vásárolsz arra szükséged van, de vigyázz, nem biztos, hogy pénzt kell adnod érte!

vatta

Egy kellemetlen esemény után fájdalmaid enyhítésére van szükséged.


vendég

Ha kedves vendég, örömmel fogadod: őszinteség, barátkozó természet. Ha régen látott ismerősöd érkezik váratlanul: fontos híreket kapsz Idegen ember: rejtegetett titkod feltárásától félsz.

vér

Ősrégi szimbólum. Gyakran szélsőséges érzelmeket, és ebből fakadó cselekedeteket jelent. Női álomban: agresszivitást, férfiálomban: szenvedélyt jelenthet. Ruhádon vérfolt: váratlan veszély. Utcán vértócsa: bizonytalanság, félelemérzet. Mindent elárasztó vér: már a remény is elveszett. Vérvétel: megfejthetetlen titok.

villa(evőeszköz)

Habzsolni akarod a lehetőségeket. Fogd vissza magad, válassz ki egy célt a sok közül!

villámlás

Hirtelen megvilágosodás, felismerés. Ha bűntudatod van valami miatt: rossz jel lehet, mások is tudnak tettedről.

villamos

Türelmetlenség, álmodozás, határozott céljaid elvesztése.

virsli

Lagymatag szexuális vágyak, lagymatag személyiség, céltalanság, vegetáció.

vitorla

Llehetőség: vagy befogod a szelet és messzire juthatsz, vagy hagyod magad tovább sodortatni az élet tengerén.

víz

Ősi elem, rendkívül sokmindent szimbolizálhat élethelyzettől, személyiségtől függően. Általánosságban a tudatalatt rejlő energiákat és azok felhasználási módozatait jelképezheti. Ha piszkos a víz: gondolataid rendezetlenek, nem találod az utad. Ha tiszta: erőddel, egyensúlyoddal másoknak is segíthetsz. Ha a természetben látod: ösztönös megérzéseidben bízhatsz, nem csalnak meg. Cayce szerint ha folyik: az életútat jelképezi. Inni belől viszont a halált. Az ókori egyiptomiak a mindent megtisztító erőt látták benne.

vizsga

Megmérettetés előtt állsz. Ha a valóságban is vizsga előt állsz: pozitív vagy negatív érzéseid mutatják, hogy lelkiismeretesen készültél-e. Ha az álom alapja nem reális, ha nem fogsz vizsgázni: gyermekkori emlék, mely nagy hatással van rád a jelenben is.

vonat

Távolra mutató célok foglalkoztatnak. El fogod érni célodat, de ne tekints közönnyel azon történésekre, emberekre sem, akikkel utad során kapcsolatba kerülsz.

Az oldal tartalma folyamatosan bővül! Türelmeteket köszönjük!